היי

Mr Sanctuary

New member
היי

היי, אני רון, חדש בפורום, יש לי אוסף של שטרות ישנים ושטרות מכל העולם. אני יביא פרוט בקרוב, עם מישהו מתעניין בדברים האלה, בבקשה תפנו אלי

שלום רון וברוך הבא.

בדרך כלל הברכות מגיעות יותר מהר, משום מה היום אנחנו קצת חלודים. יש כמה אספני שטרות בפורום שישמחו לשמוע, ועוד יותר מזה - לראות מה שי לך. ספר לנו קצת על האוסף; איך התחיל, מה כבר יש בו, איך אתה שומר עליו וכו'. תמונות תמיד מתקבלות בברכה.

dan the man

New member
היי רון ןברוך הבא

היי רון אני דן ואני מאשדוד ועוד מעט בן 13 אני אוסף מטבעות ושטרות מכל העולם אשמח להחליף איתך או לרכוש ממך שטרות כתוב לי את הכתובת של המסנג'ר שלך או האיי סי קיו שלך במסר אישי

ronmerav

New member
השלום והברכה

גם אני רון, ואני אוסף (בין היתר) שטרות מכל העולם. יש לי אוסף נאה מגרמניה ומהונגריה, אך עיקר האוסף שלי הוא של כסף חרום גרמני (NOTGELD ) מתחילת המאה שעברה, שזה עולם בפני עצמו. אני בטוח שתמצא פה הרבה ענין. הפורום מאוד מגוון, וגם אלו שאוספים פריטים אחרים ישמחו לראות ולקרוא על האוסף שלך, שלא לדבר על החלפות...

Mr Sanctuary

New member
../images/Emo13.gif

בעקרון, האוסף היה של אבא שלי, והוא הוריש לי אותו. זה אוסף לא גדול, אבל אני חושב שהוא די מעניין, הוא כולל (זה רק חלק): 500 לירות 1975, 50 שקל 1978, 5 שקל 1978,שקל אחד (אני מת על זה) 1978, 5 לירות 1968 (עם תמונה של איינשטיין), 1000 שקלים 1983, 100 לירות 1968, (האהוב עלי) 500 פרוטה 1955, 5 לירות 1958, 500 שקלים 1982, לירה אחת 1958. כל האוסף הוא שטרות, יש עוד די הרבה, עם כל מיני שטרות מכל הכולם, אנגליה, איטליה, ועוד כמה מקומות שלא שמעתי עליהם בחיים. וחוץ מהשטר של ה500 פרוטה ההוא, אני מת על השטרות של 2 דולר, יש לי 4 דולר בשטרות של 2. נ.ב כל האוסף הוא להחלפה/רכישה עם מישהו רוצה
אייסיקיו:174813637

למעלה