היי

gloria23

New member
היי

אני אהבתי את שאניה בהתחלה רק מסטיל דה וון ןדונט אימפרסינג מי מאץ'... אני שומעת אותה בעיקר דרך אחותי שמשמיעה אותה בלי סוף.........:) אבל עדיין זה שירים בסדר רק שאני וקאנטרי לא הולכים ביחד כל כך, אבל בכל זאת האני איימ הום, נשמע טוב. אז מה שרציתי בעיקרון להגיד, זה שלאחרונה היו לי תקופות רעות, וראיתי עכשיו את אפ, וזה עשה לי קצת יותר טוב, עם השורה: WHEN EVERTHING GOING WRONG, DON'T WORRY IT WON'T LAST FOR LONG.... רק שתדעו:) ותמשיכו לחייך:)

m L m

New member
up up up- can only gp UP from here

תמיד כיף לשמוע שהשיר הנ"ל עושה טוב... כמובן שאת לא הראשונה שמספרת את זה. היה לנו שרשור מאוד מעניין על הנושא למעשה, ואני דיי בטוחה שכל חברי הפורום יסכימו איתי- זו בדיוק הסיבה שאנחנו אוהבים את שאניה. המוזיקה שלה כ"כ מעודדת ועושה טוב לנשמה שפשוט כיף לשמוע אותה. אני יודעת שתמיד כשאני טיפה בדאון אני שומעת שיר שלה ולא כ"כ משנה איזה והמצברוח עולה לי. ולמרות כל זה- השירים שלה עדיין בעלי משמעות ולא רדודים כמו שאנשים חושבים. אני מקווה שתמשיכי לשמוע את המוזיקה של שאניה כי זה באמת טוב לנפש.

sharabigfan

New member
היי גלוריה ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

איזה כיף שאת כאן (אני מקווה שתשארי בפורום) מה נשמע דרך אגב??? קודם כל כמו שמירי אמרה שאניה מעלה את מצב הרוח,שנית שאניה זה בריאות. כל השירים של שאניה זה שירים יפים והאלבום UP בכלל כל שיר יפה משם
אמרת שאחותך משמיעה לך את שאניה נון סטופ??
אני בטוחה שיש כאן אנשים שהיו רוצים שאחות שלהם "תטריף" אותם עם שאניה האם אני טועה??? ובכלל טוב לשמוע את השיר Up לפני שהולכים לבית ספר פיכס של מקום
אם את שואלת אותי אלו מילים שפשוט במצב מסויים גורמות לך לחשוב שאם אתה במצב רוח רע -יהיה יותר טוב אל תדאג וזה בכלל שיר גאוני:) אני ממליצה לך לשמוע גם את האלבום של The Woman In Me אלבום מדהים לפי דעתי:) כל שיר זה שיר
אני שמחה שאת כאן זה פורום בריאותי:) וברוכה הבאה

gloria23

New member
היי../images/Emo9.gif שרה, מה נשמע?

את רואה, אמרתי לך שאני אצטרף לפורום..חחחחח וצדקת, אפ זה שיר משמח:) אה ותודה על קבלת הפנים:)

sharabigfan

New member
../images/Emo13.gif גלוריה אין בעד מה,כמו שאמרתי

זה בריאות כאן ובכלל בוידיאו-קליפ שאניה שם, ממש מאושרת הולך שם אושר זה ממש קליפ משמח

Katherine

New member
ברוכה הבאה גלוריה

אני מקוב שתחליטי להישאר פה ומירי, אני ממש מסכימה איתך, בדיוק היום היה לי אחד מהימים הנוראיים והגרועים האלה וחיכיתי להגיע הביתה ולשמוע שאנייה בפול ווליום ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב. אין על השירים של שאנייה בשביל לשפר את המצב רוח

למעלה