היי....

היי....

אני רואה שחברי הפורום שלנו כבר מנמנמים להם בכיף במיטה החמה שלהם, או מנשנשים ממתקים מתחת לפוך החם.... אבל למי שמשעמם , או שיהיה לו יותר מאוחר משעמם או שסתם רוצה לקרוא מששהו נחמד שכתבתי כאשר "נכנסתי" לתוד ראשו ומחשבותיו של הידיד שלי ג'ו, אחרי שעבר פיגוע . מוזמן לבוא לקרוא בבלוג שלי בכתובת שלמטה, יש שלושה פרקים , השלישי פורסם רק עכשיו אחרי שסיימתי לכתוב אותו . ושיהיה לכולנו לילה טוב ושקט.

sh53

New member
אני קראתי 2 פרקים ראשונים ואהבתי

עכשיו אלך לקרוא לי את הפרק השלישי בנחת ובכיף

sh53

New member
עכשיו יש לי זמן להכנס לכאן ../images/Emo13.gif

קראתי את מה שכתבת, וכרגיל - נפלא
את מוזמנת להעלות לפורום את 3 חלקי הסיפור בתור הודעה נפרדת (לא עם הקישור בגוף ההודעה), ואני אדאג להמשך העבודה.

gloom

New member
את התחברת ב1 בלילה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

את משוגעת או מה
למה את לא נכנסת לישון

השעון הביולוגי שלי הפוך

אני ישנה בימים וערה בלילה , יש ימים שאני לא ישנה בכלל ולא עייפה... משהו לא בסדר איתי !!!!

gloom

New member
את לא יודעת מה זה ג'ט לג../images/Emo2.gif../images/Emo66.gif

מסכן דוד שלי הוא חווה את זה כל זמן על בשרו (ככה זה כשאתה היועץ המדיני של ראש הממשלה) ג'ט לג זה נניח את נוסעת ללוס אנג'לס אז שמה השעה היא שמונה בערב וכאן זה שמונה בבוקר, מה שגורם לכך שתרגישי שאת בשמונה בבוקר למרות שזה בעצם שמונה בערב.....

חחהההה...

אבל אצלי זה ככה עוד מאז שאני נולדתי ..... נולדתי בשעה שלוש לפנות בוקר... לכן כל היום שלי הפוך , אבל זו דעתי . אבל נחשו מה ?! נפלה עלי העייפות , רק חבל שבמקום לנצל את זה אני חייבת לשבת ללמוד למבחן בספורת מחר !!!!!!

יווו ....

זה אחד הסיפורים הכי יפים שקראתי !!!! מי רשם את זה את?? אם את אז יש לך כשרון ממש יפה !!! ממש אהבתי את החלק שבו אלוהים מסביר לשלומי (?).. על המצב למטה...חח.. סיפור משגע !

למעלה