היי

גמד!!! אתה מושלם מושךם מושלם!!!!!

יו איזה דברים מהממים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש תודה... אין לי שמץ של מושג מי אתה יכול להיות!!!!!! :)))))) אבל אתה מקסים!!!!!!!!!!!!! ועשית לי אחלה שבוע!!!!!

icetea

New member
היי

קודם כל היי... עכשיו, זה שמשחק את מקס ברוזוול שיחק בדוסון בעונה הראשונה נדמה לי את בילי אבל אני לא בטוחה. אני ממש חייבת את הפרק איתו אז אם מישהו יודע את מספר או שם הפרק בבקשה תכתבו לי זה ממש חשוב...

הוא שיחק בכמה פרקים..../images/Emo105.gif

ביניהם: Episode #207 - "The All-Nighter" Episode #211 - "Sex, She Wrote"

עוד עדכון גמודים!!../images/Emo124.gif

הניחושים יתחיל היום משמונה בערב!
יפתח שרשור מיוחד רק בשביך הניחושים!
לכל גמד יש את האפשרות להחליט איך הוא יחשף! אתם יכולים לתת רמזים
, לא לתת רמזים
, להחשף בלי שהענק ינסה לנחש מי אתם או בכל דרך אחרת שבא לכם.. תהיו מקורים!
יומאחרון מהנה לכולכם!!!

נמש יקירתי!../images/Emo7.gif

גימוד אחרון
.......מקווה שנהנהת! here we go: אז...בגלל שבגמודים אמיתים (ולא ורטואלים) תמיד מביאים ממתקים וכל מיני דברים חביבים החלטתי גם אני להביא לך כמה חטיפים, ומתנות קטנטנות! נתחיל ב... ''תמיד איתך-שוקולד פרה''

ולסיום...../images/Emo25.gif

נשיקה אחת ענקית!! (תפתחי בגדול זו אנימציה!) ממש נהנתי מהמשחק! ובכלל מלגמד ואתך!! תמשיכי להיות מקסימה ונחמדת כמו שאת ואל תלחצי מהמתכונת מחר..
אוהב אותך- גמדיק!

Dawson girl

New member
גמד חמוד שלי!!

היי, כרגע אני לא בבית (במחשב של גיסי) אבל נכנסתי כי היה לי משעמם והנה אני רואה שוב מתלנות! אתה כזה חמודדדדדדדדדדד! ושוקולד פרה... יאמיייי תודה! מאוד מאוד נהניתי בשבוע הזה, עשית לי יום יום כיף ואני מאוד מאוד מודה לך על זה! מקווה שגם לך היה גמד שווה ושגם אתה נהנית כמוני! וכשאני אגלה מי אתה.... חכה חכה!

למעלה