היי

מאנייה

New member
היי

תגידו, זה נורא בעיניכן שבתי בת הארבע ישנה איתי במיטה? לי זה לא מפריע. אני אוהבת את זה אפילו. אבל אולי זה לא טוב? אנחנו שתינו בבית אני והיא, אבל לפעמים אני חשה שהיא תלויה בי מדי וזה חלק מזה. מה דעתכן?

טומי*

New member
לדעתי דרך קבע זה ממש לא בריא....

אבל לפעמים זה ממש בסדר. לילדים כפי לגדולים יש פחדים מדי פעם, ובמיוחד ברדת החשיכה...יענו בלילה. לכן אם באה הילדה ומבקשת לישון לצידך...גם ללא סיבה מיוחדת זה ממש בסיידר. אבל דרך קבע זה ממש לא בריא לשתיכן.

EYהודית

New member
כל עוד זה טוב לשתיכן...

אבל מה תעשי כשתרצי להכניס בן זוג הביתה?

המיטה המשפחתית - המצאה עתיקה

הבן שלי (שבגיל 4 עוד ינק
) כבר עבר את גיל 8 ועדיין מעדיף את המיטה המשפחתית. הפולנים חושבים שזה לא בריא - זה בטח כי לא נתנו להם
הם גם חושבים שלהניק בגיל שנה זה גילוי עריות
הדבר הנכון ביותר לילדה שלך זה מה שמרגיש לך נכון בבטן. תיהנו!! אגב, אם תרצי להמשיך את עקרון הרצף גם הלאה, בואי לחינוך הביתי!!! (חחח סתם פרופוגנדה מתבקשת
)

אני שייכת לאסכולה הישנה...../images/Emo132.gif

אוהבת גבולות ברורים בין הורים וילדים, חושבת שבתקופה הנוכחית צריך להחזיר להורים "סמכויות הוריות" ולדעתי זה מתחיל ב...מיטה... כל זה עדיין לא אומר שאינני אוהבת את בנותי. שאינני "חברה" שלהן, אבל הן חיות את חייהן ואת את חיי ונפגשות באמצע הדרך... אמרתי כבר שאני
אדמוניתוש

mici122

New member
../images/Emo1.gifואני בעד גבולות

לדעתי יש צורך בגבולות בין הורה לילד נכון שזה נח אבל כיף לעשות את זה מדי פעם
אני לפעמים בצהריים קוראת לפיצקלה שלי לישון איתי הגדולות כבר גדולות ואז זו שמחה וחגיגה בשביל שנינו להתכרבל יחד
וכפי שאמרה אחת פה ואם יהיה גבר פתאום?

גם אצלנו יש מיטה משפחתית

שלי בת 10 ואוהבת לישון איתי במיטה, וכשזה בסדר מבחינתי אז אין בעיה. דווקה העניין הזה אצלנו התחיל בגיל מאוחר עד גיל 7 לא היתה בכלל בעיה, איפה שהו בסביבות הגיל הזה היא התחילה לבקש אפשר לישון איתך? והסכמתי. כשיש לה חברות לישון אז היא בחדר שלה,כשמישהו חולה אנחנו נפרדות כדי לא להדביק, או סתם להרגיש נוח. וגם כשאני אומרת היום לא אני רוצה לישון לבד, זה מתקבל בברכה והבנה. אז הפסקתי לעשות מזה עניין ואפילו אנחנו נהנות מזה. ויאלה עכשיו אנחנו מתארגנות לסרט יום כיף לא?

m i c h a l i

New member
אצלנו בדיוק אותו הסידור ../images/Emo8.gif

כשנוח לי ולה אז כן... שלא מתאים או שסתם בא לי קצת לבד ולישון באלכנוס אז כל אחת במיטתה... אני דווקא אוהבת לנשום אותה לפני השינה

למעלה