היי!

שַׁי

New member
../images/Emo124.gif שימו לב לגלריה חדשה

תמונות ממפגשי הפורום. בינתיים נמצאות שם התמונות מהמפגש במוזיאון הילדים בחולון, ומהמפגש האחרון, מאתמול. כן ירבו מפגשים כאלה, כך גם תגדל הגלריה.
 
שתי התמונות מהיום:

מימין לשמאל: בראשונה: תמיר, בני, דרמסלה, אני, רון, קרן דורון וזוגתו. בשניה: דרמסלה, בני, אני, תמיר, דורון, אשתו של דורון, קרן ורון מחייך לפני כולם. בשתי התמונות, מצד ימין מחוץ לתמונה, גלעד (בהשאלה ממערכון הטבחים של הגשש - איפה אתם בתמונה? אנחנו מאחורי העץ...). תודה לשי.
 

ronmerav

New member
ושכחנו להזכיר

בתמונה הראשונה בצד שמאל, מחוץ לחבורה, אשתי שגם דברה בטלפון וגם חשבה שהיא לא שייכת לפורום. אבל מי כמוני יודע, והרבה ודאי יסכימו אתי, שיש לנו שותפים נסתרים, אשר תומכים בנו בכל שגעונותינו (גם אם לפעמים העזרה הזאת מתבטאת פשוט בכך ש... שהם לא מפריעים לנו).
 

avitalit

New member
נעים מאוד לראותכם ...

סופסוף יש פנים לכינויים .... שמח לקרוא שנהניתם . יום טוב
 

python 4

New member
איזה אנשים יפים!../images/Emo68.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif

עכשיו אני לא צריך לדמיין סתם פרצוף כל פעם שאני קורא הודעה של מישהו מכם. חבל שלא הייתי שם... בסוף החלטתי שהמלגה שמשלמים לי לא מספיקה בשביל שאני יוותר על יום הולדת 3 של האחיין שלי, אז החלטתי להיות חולה וביליתי את היום עם המשפחה שלי. אבל שנה הבאה אני בטוח שם!
 
למעלה