היי!

במבי 2004

New member
היי!

זו אני סימסית/השלירית/אפרוח זהב/ווילטייל.. או איך שאתם לא מכירים אותי... רציתי להודיע: 1.החלפתי ניק,כי זה ניק שיש לי אותו גם באייסיקיו,גם במסנג'ר,ועכשיו גם בתפוז. 2.סגרתי ת'בלוג(הוא פתוח,אבל לא יעודכן יותר)כי די נמאס לי לכתוב סתם!אני מכינה רשומות(שעות!)ואף אחד לא מגיב! אז אין לי כוח יותר לטרוח! אני מפסיקה והפעם אני לא פותחת יותר בלוגים. כבר נמאס לי! אני בטוחה שאף אחד מהפורום לא נכנס לבלוג. תראו-סימס באסטין אאוט-שעתיים כמעט ישבתי על הרשומה-3 תגובות-למה מי מת? למה אני טורחת??? אז אני לא ממשיכה עם הבלוגים(לא עושה שום רשומה על סימס2,ולא און ליין ולא בטיח!חבל על המאמץ לפרסם אפילו)

במבי 2004

New member
נכנסו הרבה,בסביבות ה-40,

אבל אף אחד לא הגיב. ואף אחד לא הגיב לרשומה על באסטין אאוט מלבד 3 גולשים(והאמת,ציפיתי להרבה יותר.כי זו רשומה שבדתי עליה שעתיים כמעט ולדעתי היא יצאה לא רע.) אז אני חושבת שלא כדאי לי להשקיע(למרות שחשבתי כך,אבל אין תגובות בכלל,אז לא שווה לי)כי יש לי גם ככה הרבה לחץ,אני פשוט אפסיק עכשיו להכין ולפרסם. סורי לאלה שהגיבו(ל-3 האלה)ולאלה שאהבו ת'בלוג. אני ציפיתי שיהיו לי תגובות.על איך הבלוג,אם אתם מרוצים,אם יש משהו לשפר...רציתם רשומה על סימס2,עשיתי אחת כזאתי,אמנם קצרה,כי זה לא היה בתכנון אז היה לי רק שעה להכין אותה. ולא הגבתם(או שזה לא אתם ספציפית)אז אני חושבת שחבל לי לטרוח...

../images/Emo24.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif

ואני אישית נכנסתי לבלוג אבל לא היה לי כח להגיב...

במבי 2004

New member
למה השבה?

לא הלכתי ולא אלך מהפורום הזה! זה הפורום הכי אהוב עלי!

לי יש אותו בעיה

אבל לא רק שלא מגיבים גם לא ניכנסים אבל ביגלל שמשעמם לי אז זה מה שאני עושה

במבי 2004

New member
נכנסתי לבלוג שלך....לא ממש נראה לי

שהשקעת בו...חחחחחח....אבל הגבתי!

למעלה