היי

toli3

New member
היי

אני פונה אליכם כי בטח אצלכם אני ימצא את התשובה אני מעוניינת לרשום את הבן שלי לחוג טניס רק שאלתי מאיזה גיל מתחילים ללמוד הבן שלי בן 5 אודה לכם על תשובה בי ותודה

tomalaga

New member
הצעה שלי תני לו עוד שנה ואז שיתחיל

אבל שיהיה במקום מסודר, ולא סתם באיזה מקום מגעיל.

toli3

New member
../images/Emo13.gif

סבבה אם אתה אומר אתה בטח יודע ואני בטח יקח אותו או למרכז הטניס בהדר יוסף או ברמת השרון אם כבר אז כבר אני למדתי בהדר יוסף טניס שהייתי בת 12 אבל מי זוכר וחבל פיספסתי אחלה ספורט לכן חשוב לי שהבן שלי יתפתח בספורט הזה ביי

זה מה שאני ממליץ:

תני לו להנות כבר מעכשיו!, אם את רואה שהוא אוהב את זה אז סבבה. לא יזיק להתפתחות המוחית של ילד קטן לשחק עם מחבט, גם ככה עוד 6-5 שנים הוא יהיה תותח אל!!! לדוגמא אני מכיר מישהו בן 12.5 שמנצח את מדורג 5 בארץ לגילאי 18, וזה כי הוא התחיל להתאמן בגיל אפס. הדבר הכי חשוב כמו שtomalaga אמר זה להתאמן במקום מסודר כמו: הדר יוסף,רמת השרון , והמקום הכי מומלץ זה הפועל ת"א

toli3

New member
../images/Emo12.gif

כן אבל מקבלים כבר בגיל 5 ילד לחוג טניס

tomalaga

New member
נכון הדר יוסף או רמת השרון זה הכי

הכי טוב! אני מתאמן ברמת השרון... אז זה הכי טוב! חח סתם

עוזאבי

New member
אני הייתי מחכה עוד 3 שנים

עד שיהיה בן 8 ואז להתחיל להשקיע בו..... וזה לא חייב להיות דווקא במרכז הטניס ... לי יש שתי מאמנים שהם גם מאמנים במרכז הטניס אבל גם בפרטי. והם מאמנים ילד שהתחיל לשחק טניס בגיל 8 כל יום והיום הוא בן 18 והוא מדורג בעשרת הראשונים לגילאי 18 בארץ

tomalaga

New member
הירון שהכי קרוב ל10 הראשונים

מדורג 22 אז למה לדבר שטויות??? ו22 זה לא כל כך טוב, אני מדורג 25...

עוזאבי

New member
אני לא יודע מה השם משפחה שלו

אבל ככה אמרו לי!!!!! תגיד מאיפה יש לך תפרטים האלו???

tomalaga

New member
אני יודע הכל ../images/Emo6.gif

עוזאבי

New member
הלוואי עלי להיות מדורג במקום ה-23

תגיד יש אתרי אינטרנט על תוצאות... משחקים....אליפויות ..... משהוא כזה אתה מכיר?????

tomalaga

New member
www.ita.one.co.il האתר של האיגוד

יש שם דירוגים... ואני מדורג 25...

toli3

New member
../images/Emo13.gif

תודה על התמיכה וההצעות שלכם בסוף הבן שלי יגיד לי לא מעניין אותי טניס את רוצה תשחקי את

ronikit

New member
לדעתי,

כמה שיותר מוקדם יותר טוב. אבל לא כדאי לדחוף אותו בכוח, רק אם הוא רוצה. בסוף זה יהיה רק לטובתו. הלוואי שאמא שלי הייתה רוצה שאני אתחיל לשחק בגיל 5 !!!!

ronikit

New member
...

גם כשמתחילים מוקדם, אתה מקבל מיומנויות בטניס שנגיד מישהו שמתחיל בגיל מבוגר בארבע שנים לא יקבל אחרי שנתיים. קראתי פעם כתבה על זה, שבגיל צעיר מבינים הרבה יותר מהר מבגיל מבוגר. P:

למעלה