נכון
P papa leon New member 6/12/03 #20 אמיר חדד ניצח בגמר המסטרס היום וזכה במקום השני בסבב עם 30 נקודות.דודי סלע סיים ראשון עם 33 נקודות. שחר פאר עלתה היום לגמר שלישי ברציפות.
אמיר חדד ניצח בגמר המסטרס היום וזכה במקום השני בסבב עם 30 נקודות.דודי סלע סיים ראשון עם 33 נקודות. שחר פאר עלתה היום לגמר שלישי ברציפות.
P papa leon New member 6/12/03 #28 תוצאות מיד אליהו אמירניצח 3:6 3:6 .שחר משהוא כמו 2:6 1:6 .אני יודע ששתי רוסיות שיחקו בחצי הגמר השני. דודי זכה במקום הראשון בסבב.צבר יותר נקודות מכל המתחרים בסיכום כללי של 4 השבועות
תוצאות מיד אליהו אמירניצח 3:6 3:6 .שחר משהוא כמו 2:6 1:6 .אני יודע ששתי רוסיות שיחקו בחצי הגמר השני. דודי זכה במקום הראשון בסבב.צבר יותר נקודות מכל המתחרים בסיכום כללי של 4 השבועות
ס סמפראס הדור הבא New member 6/12/03 #25 כן, אתה משחק כבר כמה שנים טובות אותי לימדו רק מלפני שנה מה זה טופ ספין!
T tomalaga New member 6/12/03 #26 רק מלפני שנה לימדו אותך טופ ספין ואתה תהיה מדורג ראשון בעולם?? פששש
ס סמפראס הדור הבא New member 6/12/03 #27 אני יעבוד יום וליל!!! אני בטוח בזה שאני הבנאדם שיש לו הכי הרבה מוטיבציה בעולם בטניס