היי...

The^Kid

New member
היי...

קראתי את כל ארבעת הספרים של הארי פוטר בעברית... וסתם מעניין אותי: על מה אתם מדברים כאן?

S.Riddle

New member
שלום!

אנחנו כאן חבורה של סכיזופרנים (רובנו לפחות) שאוהבים לדבר על איברים פנימיים של חתולים (או בעברית-בירצפת). סתם- אנחנו מדברים על כל מיני נושאים שקשורים בהארי פוטר בעיקרון....

The^Kid

New member
מן הסתם ../images/Emo13.gif

אבל איזה נושאים בדיוק? ומה פירוש השם? אני לא זוכר את השמות בדיוק רב מהספרים אני רק זוכר ששם המשפחה המוגלגי המקורי של וולדמורט היה רידל... אה כן וקראו לו טום רידל

אהוי/הלוהה (אני בהתלבטות קשה...^^)

אנוכי ליאת ואני לא בקו הבריאות (הנפשי) והלוהה יכול להיות גם עם ה´ בתחילת המילה! ארג! בכל מקרה, זו דמות מפאנפיק שלה, עד כמה שהבנתי (ואני לא מבינה דברים כ"כ טוב, אז נא להתעלם!) -ליאת-

העצלנית

New member
שלום שלום

אכן כולם כאן לוקים בנפשם(אבל אין דבר כזה שפוי), ואפשר לדבר על כמעט כל דבר רצוי לקשר אותו איך שהוא להארי יקירנו. ואם אפשר לתאומים וללי ג´רדון עוד יותר טוב.

S.tal

New member
ברוך הבא!

שלום! כמובן שאנחנו בעיקר מדברים פה על הארי פוטר. אבל לא תמיד, לפעמים אנחנו מפתחים דיונים שלא כל כך קשורים... ובכל מקרה.., תהנה!!!!!!!!!! טל, t@l

שי!!!

New member
ברוך הבא!-יש קשר בין השם שלך ל...

יש קשר בין השם שלך לרדיוהד? KID A?

LuNaTiC

New member
חח למה שיהיה קשר?

הממ הוא גם מהפורום של פוקימון, נראה לי... עומר..

The^Kid

New member
חשפת את סודי

חחח סתם אבל זה לא קשה להיכנס לפורום לראות שכתבתי שם את השם שלי :)) לשי - ממש אין קשר אוקיי ודבר אחרון לכולכם - אתם לא פסיכים אפילו חצי ממה שאתם חושבים :)

LuNaTiC

New member
חחח תחשוב שוב *סליטינג מיי ת´רווט*

אנחנו פסיכים! אנחנו פסיכים! אנחנו פסיכים! אנחנו פסיכים! ארג למה עשיתי את זה? שיים און יו! ארג בעע המפ

That´s what you think!

יש כמה חברים בוגרים *פוזלת לכיוון פגעסוס* ולפעמים יש לנו כמה הודעות נורמליות אבל (בפונט 72:) זה לא אומר שאנחנו נורמליים!!! אם אתה מחפש אי-נורמליות כל הזמן כנס ללינק שבתחתית העמוד (פרסומת סמויה! פרסומת סמויה!) -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
שלום רב,

ברוך הבא לפורום, בפורום הזה אתה תמצא (אם תדפדף לאחור) דיונים בדבר מה יתכן ויהיה בספרים הבאים. העלאת השערות בנוגע ללמה מה שקרה בספרים קרה. דיונים על הקסם הראשון שהיית עושה, עם איזה דמות היית מתחלף ואיזו דמות היית הכי רוצה בתור חבר/ה. כמו כן היו דיונים על מי הכי חמוד (מסווג תחת דיונים שהשתתפו בהן רק הבנות). כמו כן היו דיונים בנוגע לזמן והנסיעה בזמן, בנוגע לדת, בנוגע לצבע השיער (יש הרבה ג´ינג´ים),בנוגע לספרי מד"ב ופנטסיה מומלצים\ בזמן האחרון הופיעו גם הרבה הודעות עם סיפורים ופאנפיקים שכתבו או תרגמו חברי הפורום ודובר כאן גם על להודעות שהיו ולא היו אמורות להופיע בפורום (כגון: משעמם לי, למישהו בא לדבר..). בקיצור ניתן לדבר כאן על כל דבר שקשור להארי פוטר (אפילו קשר קלוש), ניתן גם לרשום הודעות לדיון שלא כל כך קשורות אבל מעניינות את חברי הפורום (הודעות כמו "משעמם לי" או "לילה טוב" לא נכללות בקטגוריה). ניתן להוסיף סיפורים שלך (בעיקר אם קשורים בקסמים), ציורים שלך (בעיקר אם הם קשורים להארי או סתם יפים). ובעיקרון זהו פורום מעניין ורב גוני ביותר. כמו כן חשוב שתדע שכל חברי הפורום (כמעט) אינם שפויים ומצהירים על זה. חשוב שתאהב לדפוק את הראש בדברים חזקים (לדוגמא המקלדת של המחשב). והכי חשוב שתחשוב שהארי פוטר הוא ספר נהדר!!! אה כן... ברוך הבא כבר אמרתי??? GYXOIO "מחשבות טובות, גם אם הן נשכחות אינן אובדות" - פובליליוס סירוס.

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

כן זה בערך מה שהולך פה.... טחחחח אוףףף ובאמת בא לי לשים פה ציורים שלי... רק שהם גדולים מדי! אבוי! -ענבל-

LuNaTiC

New member
אוקיי... כמה ציורים כן ייכנסו פה...

החלטתי לא לשים את הציורים של הארי, כדי לשמור אותם לאתר של ליאת ולירון... (ושלי? וואה? אני לא בטוחה שהבנתי את ליאת..) שם תראו אותם פעם ראשונה (איוו לצערכם:) במקום זה.. ציור אחר..

אווו!

היא ממש יפה! ואני שוקלת לעשות באתר מה שמישהי מפאנדום עשתה (סיקרגרל): היא ציירה את כל חיות הפלא, כתבה בקיצור את מה שכתבו עליהם בספר "חיות הפלא ומרבצן" ושמה באתר שלה...רעיון די טוב...כבר יש לי סוס מעופף (שאני לא אשים פה, כי הוא לא גמור והנייר היה מקופל בשעת הסריקה, אז זה לא נראה טוב...) -ליאת-

LuNaTiC

New member
אהוי שם! תודה רבה!

אוו והלוואי ויכולתי לשים כאן את הציורים של הירו וקטרא החמודים חמודים חמודים בעולם!!!!!!! אררררררר הירררררררררוווווווווו

Lady_Voldemort

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם היום!

שלום כאן מדברים על כל מניי דברים.... כמו שלירון אמרה נכון אניווי הלורד מיצי שולט ואביגדור המלך!!!!

למעלה