היי יש פה מישהו שמשתתף בתחרויות קראטה???
י יובל נחמקין New member 29/11/03 #2 תרכבי מותק, למה לא?! אבל לא סתם. מצטער חבר'ה - הרימו לי להנחתה...
W WaveGal New member 29/11/03 #3 someone just had to... but i was waiting for you to mention Capoeira
T Tonjin New member 30/11/03 #6 את לא יכולה לזרוק כאלה משפטים - ולא לספר לנו מה הוא אמר..... (מצטער, בפעם האחרונה שראיתי משהו עם סבאלס הייתי בן 16)
את לא יכולה לזרוק כאלה משפטים - ולא לספר לנו מה הוא אמר..... (מצטער, בפעם האחרונה שראיתי משהו עם סבאלס הייתי בן 16)
ה הגר זאבי New member 30/11/03 #7 טלי סבאלס אמר: זה לא שאני קרח, הראש שלי הוא קולט שמש ענק למכונת מין שפועלת 24 שעות ביממה.
ה הגר זאבי New member 30/11/03 #10 זותי מי היה מאמין שנמצא איזו שהיא אפשרות להידברות ולהסכמה? עוד מעט יבוא שלום...
י יובל נחמקין New member 30/11/03 #13 דובר צה"ל סירב להגיב על הידיעה ... וחוצמיזה, הגרי, יואבי, הרצל ואדון קוק: אני מגדל עכשיו שיער ומתלבט עם להיהפך לבלונדיני ...
דובר צה"ל סירב להגיב על הידיעה ... וחוצמיזה, הגרי, יואבי, הרצל ואדון קוק: אני מגדל עכשיו שיער ומתלבט עם להיהפך לבלונדיני ...
B bizhar New member 1/12/03 #17 בקשר לבלונד-המלצה! תמשיך (אך! איזו עקיצה! ) לדבר שטויות. הבלונד יבוא לבד..
א אוהד סמט New member 30/11/03 #12 אתה לא באמת צריך, נראה לי שהמשקפיים קולטות די והותר, אם אתה מבין למה אני מתכוון