היי

היי

קמתי הבוקר וכשהלכתי לשירותים קיבלתי מה זה אכזבה של הלייף
קיבלתי, לא ניקלט כלום והכי מבאס זה, איך אני אומרת להורים המיועדים שאין כלום ושצריך להתחיל הכל מחדש? לא נורא, נתחיל מחדש ויהיה טוב בפעם הבאה

פנינוש חייבת להגיב ולחזק אותך../images/Emo70.gif

קודם כל לא נוראאאאאא...כמו שאמרת תמיד יש את הפעם הבאה!! יפה דרך החשיבה שלך לשמור על אופטימיות להאמין כן להאמין בכל הלב ולהיות סבלנית, את חייבת את זה עבור עצמך ועבורם... אז קבלת כנראה שזה לא היה צריך לקרוא הפעם וכנראה שהפעם הבאה תהיה הפעם!!! חייבת להיות הפעם!! ואת יודעת מה את צריכה לעודד אותה, למרות שאני מודעת למה שאת מרגישה יקרה, אבל היא(המיועדת) תאמיני לי היא תקח את זה לא פשוט אני זוכרת עד כמה שאני הייתי מאוכזבת ובכיתי היא לקחה את זה עמוק יותר למרות שלא הראתה לי, ואני תמיד שמרתי איתה על פסימיות ואפילו הדבדחתי ואמרתי כנראה שהעוברים האלה לא מספיק טובים לאבא ואמא והבאים יהיו יותר מושלמים..והיא הייתה מחייכת, את חייבת לשמור על אופטימיות חייבת יקירה. ובפעם הבאה זה יצליח אני מחזיקה אצבעות חזק ומתפללת לשערי שמיים, זה יגיע פנינה מבטיחה לך ובגדול!!
רק טוב יקרה שמרי על עצמך נוחי, והכיני את עצמך לפרוטוקול הבא..

מירבי*

New member
פנינה יקרה../images/Emo24.gif

לפני הכל, דימום לא בהכרח מבשר על כשלון הטיפול, לעיתים מדובר בדימום של השרשה או של אי ספיגה של עובר אחד, אל תפסיקי את התמיכה שאת מקבלת לפני שתתיעצו עם הרופא המטפל שלכם. במידה והטיפול אכן נכשל ההורים המיועדים היקרים שלך יתמודדו וימשיכו הלאה, ר' ו-ג' יודעים ומבינים שלא מובטחת הצלחה בטיפול הראשון, נכון שזה מאכזב וכואב אבל צריך להמשיך הלאה ולקוות לקליטה בפעם הבאה.

פנינוש../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

נקווה שתצליחו בפעם הבאה . ואלו בעצם החיים לא בכל פעם מצליחים אבל כדי להצליח מספיקה בחלט פעם אחת. תתעודדי ותהיי חזקה בסוף זה יצליח.

miri71

New member
פנינה החמודה, לא להתייאש, בבקשה

רק בדיקת דם תוכל לתת לכם תשובה מדויקת לגבי ההריון. תתעודדי, תחכי ואולי-אולי זה בכל זאת חיובי. ואם לא, אז פעם אחרת בטוח חיובי.

תודה על העידוד

עשיתי בדיקות דם אתמול וקיבלתי הוראת הזרקה של פרוגסטון, קיבלתי אחת אתמול (וזה כואבבבבבבב) ועוד מעט אני יוצאת לקופ"ח לקבל זריקה נוספת. בנתיים אנחנו עוד חיים בתיקווה שזו השרשה או שעובר אחד ניספג ועדיין יש הריון כי היה להם מאוד מוזר שדווקא עכשיו קיבלתי. האמת הדימום בכלל לא חזק, בטח לא כמו כשיש לי מחזור, אז אני עדיין מקווה לטוב. יום ראשון נעשה בדיקות ונהיה חכמים יותר

מירבי*

New member
בוקר טוב פנינה../images/Emo42.gif

מחזקיה לכם אצבעות יקירה,, הלוואי וזה אכן יהיה הריון תקין לכל דבר. ההמתנה לא קלה אבל אין דרך לקצר אותה, שמרי על עצמך

לי לך

New member
אאויויוי, איזו דרך חתחתים...

פנינה , שתהיה זו הפעם היחידה. כל כך מקוה בשבילך,בשבילכם... להשתמע לי לך

למעלה