היי

במבית10

New member
היי

קודם כל המון תודה לליאור על השירשור המדהים, וירדנו'ש שיחקת אותה עם החמסה. אבל מה זה הרעיונות עם דוד דאור? בכל מקרה שתהיה לכולכם שבת שלום. אני קצת מצוברחת אז תסלחו לי על חוסר היחס. אוהבת נעמה.

הייי../images/Emo24.gif

מה קורה
??? למה את מצוברחת
??? הרעיונן הוא לחטוף את דויד דאור
כדי שאתן תלכו לאירויזיון
.... שבת שלום!

נעמה...

אל תיבכי,אני בוכה בישבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבות אותך..אל תהיי מצוברחת... כל הפורום אוהב אותך...כ=ל כ=ל כ=ל העולםםםםםם!!!!!!!! אני ימות בישבילך חיים שלייייייייייייייייייי (עכשיו ירדן מתכוונת להגיד לי חנפנית?!..חח)

GlitterKitten

New member
הפעם לא

היא מצוברחת ואת מנסה לעודד אותה, זה לא חנפנות רק בלי סיבה זה חנפנות........

חחחחחחחח

טוב אז אני לוקחת את הקטע הזה רציני אז.... אגדות נרקמות בלילות ציפורים כבר נמות וחולמות חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה גם שואל מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם סיפורים לך אספר בלילות אלטף את שיערך בשתי ידי את ביתי את שלי לא אשכח יש לי אמא קטנה ואותך מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם אגדות נרקמות בלילות הינשוף עוד מפר את הדממה חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה גם שואל מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם אני גם חולם................................................

ספרו משהו...

אני יכולה לספר שחזרתי מהקניון ואז הלכנו להוברמן והיא התחילה לידרוך לי על הגב כי הוא היה תפוס ועכשיו הוא לא תפוס,הוא שבור!!!... אני יהרוג אותהההההההההההה. ומה לכן יש לומר??

למעלה