היי

היי

אני לא נמצאת כאן הרבה כי אין לי אינטרנט בבית והיום החלטתי לבקר פה ומצאתי פחות ופחות הודעות על איפור..... רציתי לשאול אתכם על הצלליות של קרליין איך הן והאם הן שוות משהו אני מקווה שתועילו לענות לי במקום לריב בניכם... נ.ב אני לא מכירה את יותם על הוא תמיד ענה לי ברצינות והעצות שלו ממש טובות.... באטריס

הן לא המועודפות עליי

צלליותבאמת טובות הן של בועז שטיין, שאנל, איל מאקיאז' ומייק אפ פור אבר

אגב, מייקאפ פוראבר

ראית את המבצע הנוכחי שלהם בסופרפארם? אתה מביא מוצר איפור ישן שלך (משומש/ פג תוקף- הם מקבלים הכל) ומבל שיכוי עבור רכישת מוצר זהה של מיקאפ פוראבר הזיכויים נעים בין 30-50 ש"ח למוצר, לדעתי זה שווה למי שעומד לפני קניה ממילא. אורית המאפרת

כן שמעתי על זה... אבל אני מנסה

לחשוב מה זה המבצע המוזר הזה? מה הם מרוויחים בזה, מוצרים שפג תוקפם?!? מוזר... אבל אני בעד !

אין שום עוקץ

הם חברה חדשה בארץ- או בוא נאמר- אחרי הקריסה הקודמת שלהם בישראל- הם מנסים שוב לחדור לשוק רווי מאד היות ומתח הרווחים במוצרי קוסמטיקה עומד על מאות אחוזים- הם כולים להרשות לעצמם חלתת הנחות- אלא שהם עלו על גימיק שיווקי מדהים: באמצעות ההנחה שהם נותנים (ותאמינו לי אם אתם מכירים את המחירים שלהם- עיין נשאר הרבה מה לשלם אחרי ההנחה...) הם גם מבטיחים שתקנה מוצ שלהם וגם מבטיחים שלא תשתמש במשהו אחר שיש לך (כי הרי אתה מחזיר להם אותו) לגבינו, המאפרים זה לא כ"כ תופס (כי יש לכולנו אלף שפתונים ומאתיים מסקרות)אבל לגבי כלל האוכלוסיה שיש לה בדרך כלל אחד מכל דבר- הם מרוויחים פה בגדול- גם מייקאפ פוראבר זוכה בחשיפה אדירה וגם הלקוחות מכירים חברה מן הטובות בשוק אורית המאפרת

../images/Emo77.gif מיק אפ ...

למייק אפ פור אבור יש מוצרים מעולים ואני ממליצה בחום אם מישהיא צריכה איזה שהוא מוצר שתלך על המבצע הזה ... גם אחרי ההנחה המחיר עדיין נשאר יקר יחסית לחברות אחרות- אך שווה את ההשקעה !

../images/Emo39.gif אל תקני את אלו עם הנצנצים../images/Emo70.gif

הם גדולים מדי ובמקום להישאר על העפעף הם מתפזרים על הפנים ובעיקר על הלחיים...

למעלה