היי,

היי,

רציתי ללמוד על כישוף ומאגיה ונכנסתי לאיזה אתר וקראתי על הנושא האתר פשוט הפחיד אותי בטרוף יענו אני הבנתי שאם אתה רוצה לעשות כישוף גם אם הוא טוב אז הוא חוזר אלייך בצורה רעה יענו כל דבר שאני יעשה יחזור כפול בנזק זה ממש הפחיד אותי פלוס רציתי לקרוא ספרים אבל אחד אני לא יודעת איפה להשיג ושתיים נראה לי שהם בטח נורא יקרים? תגיבו פליז

Envenom

New member
ברוכה הבאה :)

נחמד לראות לשם שינוי שמישהו בא לפורום ולא ישר "תעזרו לי מה אני צריך לעשות" אלא התחיל לבד אז לשאלות שלך.. עיקרון ההחזרה (או חוק השילוש) אומר שכל כישוף שעשית יחזור אלייך פי 3 יותר חזק, לא דווקא כמשהו רע. ז'תומרת- אם עשית כישוף "רע" יקרה לך משהו רע פי 3 אם עשית כישוף "טוב" יקרה לך משהו טוב פי 3 אבל זה לא חוק ממשי והוא בגדר אמונה בלבד. אני אישית לא מאמין בזה, ושום כישוף שעשיתי לא חזר אלי מעולם. בקשר לספרים: ניתן להשיג ספרים על מאגיה כמעט בכל חנות ספרים (סטימצקי, ספרי, צומת ספרים..) או בחנויות שמוכרות כל מיני דברים שקשורים למאגיה. כן, חלקם יקרים.. אבל מצד שני גם הארי פוטר החמישי עלה 250 שקל חחח פשוט תלוי איזה ספר את קונה. וספר יקר הוא לאו דוקא ספר טוב, וספר זול הוא לאו דווקא ספר רע

jbu

New member
היי, ישל נו משהוא המשותף, גם אני

היי, ישל נו משהוא המשותף, גם אני לא איבריל לבין ! אז ככה, חוק ההחזרה הוא חוק וויקאני שאומר שכול מה שתעשי יחזור אילך פי שלוש, אם תעשי משהוא טוב אז יחזור אליך משוא טוב פי 3 וכו'... הוא גירסא אחרת לחוק הקרמה שחוזר בנוסחאים שונים בהרבה תרבויות (גם בקבלה אומרים שהכישוף חוזר) אני לא מבין מה יש לך לפחד, כול עוד את לא עושה שום דבר רע שום דבר רע לא יחזור אילך. תחזרי כמה דפים אחרוה ובאחד ההודעות שלי תראי המלצה על ספר ואיך אפשר להשיג אותו.

SickBar

New member
היי

אין מה לחשוש. הדברים לא כל כך נוראיים כמו שזה נשמע או מוצג במקום בו קראת. ראשית, כמו שאמרו כאן לפני, חוק החזרה המשולשת הוא חוק וויקאני אבל הוא משלים ואומר שכל דבר שנעשה יחזור כפול 3. אם זה מעשה טוב אז הוא חוזר בטוב כפול 3 כך שזה לא נכון שכל דבר שנעשה חוזר אלינו לרעה. שנית, זהו חוק וויקאני שעובד על פי האומנה הוויקאנית וכפי שתלמדי מה שמתדלק את המאגיה/כישוף היא האמונה. יש מספר דרכים או אסכולות נכון יותר, שניתן לעבוד בהן. ספרים טובים על כישוף תמצאי (כיום) רק באנגלית. בKiTARO אנחנו מחזיקים את הקטלוגים של ארבע חברות גדולות המתמחות בתחום. חלק מהספרים זולים, חלק יקרים זה מאוד תלוי. את מוזמנת להרים טלפון 04-8503232 ואני אנסה לכוון ולעזור. למרות שהחנות בחיפה יש לנו שתי הפתעות לשבועיים הקרובים ומעבר לזה אנחנו עושים משלוחים בדואר. עוד שאלות, כאן או בפרטי או בטלפון, אני אשמח לענות זיו

אוקיי

קודם כל באמת שאין לי כוח לדפדף אחרוה ולחפש אז פליז תכתוב את שם הספר שוב עכשיו יש לי בעיה גדולה מאוד לקרוא אנגלית אני יודעת לדבר שוטף ולהבין משמע אב לא לקרוא ולכתוב אז אם אפשר למצוא לי את אותם ספרים מפורשים או שמישהו ישב ויקריא לי אותם :) אתם מוכנים לתת לי רשימות של ספרים ממש טובים זה מעניין אותי כבר שנים ותודה שהרגעתם אותי כי סך הכל אני רוצה לעשות כישוף לטוב ולא לרע :) דרך אגב לא רק שאני לא איבריל לבין אני כן מיכל אז נעים לי מאוד!

jbu

New member
../images/Emo10.gif לפעמיים אני חושב שהתפקיד שלי

לפעמיים אני חושב שהתפקיד שלי בפורום הוא להיות האיש הרעה...... היי מיכלי קוראים לי אלעד (ראי תמונה
) קוראים לספר Mmodern Magick (תלחצי על הקישור לעוד מידע) והכי כדי לקנות אותו מקיטרו (שם הכי זול בארץ, יש שם הסבר) . מאגיה דורשת ממש הרבה ממך והיא קשה לא פחות (אם לא יותר, ובהמשך היא כן נהית יותר קשה) מכול שיעור בבית הספר, אני יכול לשבת פה וכתוב שעה על איך שאני עשיתי ככה וככה אבל זה סתם בתנשאות, אם את לא מאמינה לי אני יכול לכתוב כמה השקעתי. אם את רוצה לעסוק בזה את צריכה לחליט כבר עכשיו אם את מתכוונת להשקיע שעות על לימודים ותרגולים קראית ספרים גם אם הם לא הכי קלים לקריאה. כי אם לא אז רוב הסיכוים שאת סתם תבזבזי שעות וכסף על דבר שיביא לך אכזבה, אם את כן מוכנה להשקיע יפתח בפניך עולם אחר, אפשרויות חדשות והבנות חדשות לחיים. בתקווה שכן אלעד.

jbu

New member
הוספתי פשוט שמתי אותו בהודעה, קישור

הוספתי פשוט שמתי אותו בהודעה, "קישור הלך בי בי" הינה עוד פעם: Modern Magick

CAT4

New member
יש לי עצה ידידתי

מקיוון שאני רואה את השם של הספר הזה חצי מילון פעם בעמוד הזה (בערך לא ממש ספרתי) אז אני חושב שכדאי להוסיף אותו ל"לוחות" או לכתוב עלו מאמר ולפרסם אותו במאמרים ככה זה יחסוך לך הרבה טקסט פשוט היה קישור וכל אחד יוכל לקרוא על הספר ואיפה אפשר להסיג אותו בארץ. סתם המצלה שתחסוך לכה הרבה זמן והכי חשוב כוח ומצב רוח רע.

RainBird

New member
חוק השלושה כמו כל חוק מאגי אחר, קיים אם תבחרי לקבל אותו. הוא לא קיים אחרת. החוק נגזר מדת הוויקה למרות הקשר החזק שלה לכישוף היא דת, והיא בפירוש אינה הנחיה לכל מעשה כישוף באשר הוא, מה שגם את יכולה להטיל כישוף בלי כוונה של הטלת כישוף. (כעס או רגש חזק אחר יכולים לגרום לזה...) ואז האם את אחראית עליו כמו כישוף שנעשה מתוך כוונה? אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

למעלה