היי...

לימור1977

New member
היי...

אני בת 26 מבאר שבע ואני מחפשת עבודה בכל תחום. אני מוכנה לעבוד בניקיון, בייביסיטר(אני חולה על ילדים), קופאית, פקידה, מזכירה, שירות לקוחות.... רק תפנו אליי ואני אבוא בשמחה. אני בחורה רצינית ואחראית שמחפשת עבודה בבאר שבע כבר שנה ותאמינו לי שעיינתי בכל העיתונים שיש ובאינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו פרסמתי מודעה בעיתון, אבל לצערי כל הסוטים למיניהם פונים אליי. אם אתם מכירים אנשים רציניים שמחפשים עובדת אחראית אז בבקשה תגידו להם שאני פה. בברכה המיואשת מבאר שבע שמנסה בכל זאת לחייך.

casdi

New member
הצעת עבודה

לימור שלום, שלחתי לך מייל בנושא עבודה אך לא הגבת אליו ולא ידעתי אם התעלמת או לא קיבלת אותו. אמרי לי אם את מעוניינת ואשלח לך שוב מייל עם כל הפרטים. אני באימייל: [email protected] או בטלפון: 068325833 אשמח לעזור לך אם את רוצה, סמדר

orom

New member
הצעתי

תעלי את קו"ח שלך לפורום ואחרי שישופצו תפני איתם לכל חברות כ"א בבאר שבע.

לימור1977

New member
העלתי כבר את קורות חיי...

אתם נתתם לי עצות. הייתי בחברת סטארט אפ ( קניון הנגב קומה 6) ושם בנו לי קורות חיים חדשים. ניתן גם לחפש משרות שמתעדכנות כל שבוע ולפקסס חינם. הבעייה היא שהמשרות שמוצעות שם הם משרות מעיתון שבע וכלבי שאני קונה במילא כל שבוע ואין הרבה חדש תחת השמש, אבל בכל זאת אני נגשת לשם פעם בשבוע ומפקססת לכל חברות כ"א שיש בב"ש ואני גם מתקשרת אליהם כל שבוע ואין כלום. תאמין לי שניסיתי את כל האפשרויות. לצערי הרב, האנשים שפונים אליי הם או אנשים סוטים שמבקשים ממני לעסוק בזנות ובתור מאסאג'יסטית או אנשים שרוצים שאני יעבוד מהבית וירוויח 10,000.......תודה רבה. אני לא רוצה 10,000 אני מסתפקת ב 3,500 ובעבודה מכובדת. מי שיש לו הצעות נורמליות מוזמן.... אני מציינת שוב פעם שאין לי בעייה לעבוד בניקיון או בבייביסיטר. תודה בכל אופן על ההענות. בברכת יום טוב. לימור.

orom

New member
חברות בבאר שבע

מצ"ב רשימת כל החברות הקיימות בבאר שבע. לדעתי את צריכה לשלוח את קו"ח שלך ישירות לכל החברות האלה- יש ברשימה 1899 חברות כך שגם אם יחזרו אליך רק אחוז אחד מכלל החברות יהיו לך כ-20 הצעות לראיון. החברות ממגוון שונה של סקטורים במשק- קמעונאות, יצור, בנייה, הנדסה, פרסום ועוד. כך שאת פונה לכל מגוון החברות הקיים. בהצלחה.

לימור1977

New member
אני מנסה להיכנס לקישור שפרסמת...

ורשום שיש עייה באנגלית וזה לא נותן לי להיכנס... מה הכתובת?

למעלה