היי

fritzi2

New member
היי

יש לי עיניים קטנות ואני רוצה להבליט אותן אני יודעת שמסקרה מגדילה את העינייםחוץ ממסקרה אילו עוד דרכים יש להגדיל את העיניים...?

אז ככה

אם את רוצה להגדיל את העינים שימי צלליות בהירות ובשום פנים ואופן לא שחור,כי זה מקטין.חוץ ממסקרה וצלליות בהירות אני לא יודעת מה מגדיל כי כל השאר מקטין.אולי תנסי לשים עיפרון לבן בתוך העין מה שגורם לה להיראות יותר פתוחה וגדולה.אבל לא עיפרון שחור כי זה מקטין.

זה לא נכון מה שאת אומרת..

צלליות בהירות לבד לא מגדילות את העין אלא להפך מקטינות אותה.. יש צורת הצללה מסוימת שיכולה להגדיל את העין והיא בשיתוף עם צללית בהירה על העפעף וצללית כהה מעל קו העפעף.. מסקרה מגדילה את העיניים תחימה חיצונית מתחת לעין יכולה להגדיל וגם עיפרון לבן(למרות שהוא והתחימנ החיצונית לא מתאימים לבעלי העיניים הנפולות..) וזהו..

זו טעות של הרבה אנשים להגיד כזה דבר

צלליות בהירות לא מגדילות את העין, הן פותחות את האזור הכהה שבין העין לגבה, ובין העין לאף.. אבל הן לא מגדילות את העיניים הן אפילו מקטינות אותם. בעזרת הבסיס הבהיר (כמו שאמרתי מקודם) שיוצרים עם הצללית הבהירה ניתן להגדיל את העיניים בתוספת של צללית כהה..

עוז תשמע ...

אני לא מתעסקת עם הצללות והכל.פשוט מורחת רגיל צלליות בהירות וזה כן מגדיל לי את העיניים ולעוד הרבה שאני רואה.אז אל תגיד שזה טעות אוקיי? אני יודעת טוב מאוד מה אני רואה!

yottami

New member
תראו בנות...התפקיד של הצלליות הכהות

הוא לשנות צורת העין.....רק עם כהה אפשר להגדיל את העין כאשר מושכים החוצה את העין ועם הבהיר נותנים אור באמצע העפעף (כל אחד לפי גודל העפעף)....אין דרך אחרת לצערי....

נירית, תראי

אני לא בא ואומר לך תעשי ככה , תעשי ככה אני אומר לך שצללית בהירה לבד לא מגדילה שום דבר היא אפילו מוחקת את קו העפעף הטיבעי(אם את מורחת אותה מקו הריסים ועד מתחת לעצם הגבה) וזה מה שגורם לעין להראות מתה, לא תחומה, ריקה וקטנה. נכון, אם המצצלית היא מבריקה אז זה אכון מאיר ונותן זוהר מסוים(כל עוד זה בגוונים זהובים או שמנת, פנינה וכו') אלה הן עובדות ואם את חושבת שזה מגדיל לך את העיניים או לכל אחד אחר אז אני חייב לציין שאת סובלת מעיוורון קשה.

בכל מקרה..

אני לא מעריץ את בריטני אני פשוט חושב שהיא פרפורמרית מדהימה..ושהיא ניראת הורס מה שמפריע לי בה שהיא קצת לא מתוחכמת במיוחד.. מדונה תמיד תהיה האחת והיחידה..

RReuTT

New member
נירית, עוז ויותם צודקים...

צצליות בהירות סתם ככה לא מגדילות את העין בשום פנים ואופן אלא רק מקטינות אותן. הצבעים הכהים הם אלה שמבליטות יותר העין ונותנות לה מראה גדול יותר. רק איתם את יכולה להבליט את העין. צלליות בהירות לבד סתם ככה לא עושות את העבודה הזאת לצערי. ואומרים לך את אותו הדבר 3 מאפרים מקצועיים עם ניסיון.

shaniebnovember

New member
נכון !! נירית לא התכוונתי לזה שמה ש

שצריך לעשות זה רק לשים צללית בהירה וזהו צריך קצת כמובן להוסיף הצללות אם צבעים קצת קהים יותר אבל אין ספק שהשטח הגדול יהיה הקטע הבהיר.. חשבתי שזה ברור מאליו :\\

shaniebnovember

New member
כנסי....

חוץ ממסקרה יש הרבה דרכים: קו מתחת לעין תמיד עוזר וזה הכי מגדיל גם אם תשימי צלליות בהירות על העפעפים גם יעזרו לך ויתרמו.. ומה שבטוח לא עיפרון שחור בתוך העין ולא איילינר מעל האפאפ כי זה תמיד מקטין!

עוז...אפילו היא אומרת אותו דבר

שצלליות בהירות מגדילות.ושלא צריך עיפרון שחור מעל העין ולא איליינר. אני לא אתווכח איתך...ואני גם לא סובלת מעיוורון קשה.יש לי ראיה 6/6 אז תודה רבה.

אני לא אכנס איתך לזה

אני רק אגיד לך שזה פשוט לא נכון, ויש לך פה שלושה מאפרים מיקצועיים שתומכים באותה דעה.. אהה, ולא אמרתי שאייליינר מגדיל אז לפני שאת מטיחה, תבדקי טוב טוב מה כתבתי תודה שלום

fritzi2

New member
תודה רבה לכולם!

אני אנסה את השיטות שהצעתם לי הבעיה היא שניסיתי פעם לתחום קו מתחת לעין וזה יוצא ממששש עקום :)

fritzi2

New member
אגב

אני חדשה כאן ,אני מיטל בת 18 וחצי מאוד אהבתי את הפורום שלכם בכעיקר בגלל שרואים לפי התשובות לשאלות הן מאוד מקצועיות :)

RReuTT

New member
אולי זה יצא עקום כי לא עשית את זה

כמו שצריך, פשוט תנסי לא לזוז, וכשזה קו תיחום מתחת לעין רצוי שתקחי את זה מהקצה החיצוני של העין כלפי פנים העין ועם מברשת, תראי שזה נורא יבליט לך את העין. בהצלחה.

yottami

New member
תעשי פס עם עיפון שחור ותטשטשי

אותו קלות עם מקלון אוזניים ובכך הקו יראה ישר

למעלה