ולכל מי שביקש - פיק!
מקווה שתאהבו!.. חחח, עם שוג'ין-איי (איך שלא אומרים את זה) ושונן-איי... מקווה שתאהבו... אהה אני חייבת לומר שרק את עונה 1 ו-2 ראיתי ואת השלישית לא (אין לי פוקס קידס) אז כבר שחכתי חלק מהדיג'ימונים אז אעשה מיקס של פוקימון ודיג'ימון (מקווה שזה לא יפריע). פרק ראשון- זה היה לילה קריר ואפלולי במיוחד. סאדאקה ודאוטו הלכו ברחוב, ערפל הלילה ששרר העביר צמרמורת קלה בעורם. "כדאי שנחנה כאן הלילה," אמר דאוטו, מסמן בראשו לכיוון עיר שאורות פנסי-הרחוב העמומים הסגירו את מיקומה. "מסוכן מדי כאן בלילה..." "אבל עד שנגיע לשם ייקח לנו מלא זמן, העיר רחוקה מאד!" ניסתה סאדאקה לשכנע אותו. "תשמעי, זה איזור מאד מסוכן, שודדים יכולים לקפוץ עלינו בכל רגע ואין לנו דרך להתגונן!" אמר דאוטו. "זה מסוכן מדי עם ניטול עלינו את הסיכון להישאר כאן!" עברה דממה של כמה שניות, דאוטו מפר אותה. "נו, מה החלטת בסוף?" שאל. "שיהיה, נלך לעיר," נכנעה סאדאקה. "לפחות אני מקווה שיהיו שם בנות חמודות!" היא חייכה אל דאוטו בחצי-חיוך, והוא חייך אליה, שניהם משפילים את מבטם. אחת הסיבות שיצאו יחד למסע הייתה ששניהם היו הומו ולסבית שמשפחותיהם לא קיבלו זאת וזרקו אותם ובכלל, כל אחד היה חברו/חברתו הטוב/ה ביותר של השני. "שנלך?" שאלה סאדאקה. "קדימה!" קרא דאוטו, שניהם מתחרים בריצה לכיוון העיר. אהבתם..? *מוציאה קרמבו*