היי...

Maldita Luna

New member
היי...

אני חדשה בפורום (אהבתי את עונה 2 של דיג'ימון) אני גם מאד אוהבת לפרסם פיקים ומקווה שפה לפחות מגיבים...

Seto¥Girl®

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*קופצת* כולם, תכירו, זאת... אמ.... מישהי, והיא מוכשרת להחריד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'י^^; תכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקה תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיקתכתבי פיק תכתבי פיק!!!

Apikachu L

New member
הי לונה!

יש יש יש עוד חדשה בפורום!!!!!יוהוווווווווו וכן כאן מגיבים למרות שזה יכול לקחת זמן ... בכל מיקרה ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע ומוצף הפיקים! (גם את אוהבת עונה 2 - יייששששששש) ושאלה קטנטנה:את אחות של נטלי שפריצר?(למרות שלא ממש בטוח אך אין לדעת...)והנה לאוהבת העונה השניה תמונה:

Maldita Luna

New member
יא איזו תמונה מהממת!!!!!!!!!!1

לא, אני לא אחותה של נטלי אבל בכל מקרה תודה על התמונה!

meytar

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

גם אני מאוד אוהבת את העונה השניה, אבל אני לא כל כך בקטע של פיקים, אני לא כותבת ולא קוראת/:

OFIRB9

New member
הנה את לוניטה!!!!!!!!!!!!

אחותי מפורום פוקימון!!!! סוף סוף!!!!!!!!!! כמה זמן לקח לך... אמרתי לך שהפורום הזה הוא הכי מכניס אורחים שיש או לא אמרתי?! שימי פה פיקים וכולם יחטפו אותם מהמדף כשהם שרופים!!!! *פוגע בי קרמבו* איה! טוב לא משנה, אני חייבת לכתוב עוד קרמבו מחבתים כי אני צריכה ללכת לישון מוקדם...בעעעעעעעע.......... בואי לצ'ט!!!

Laguna MIF

New member
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

גמאני אוהבת עונה שניה!!!!

Maldita Luna

New member
ולכל מי שביקש - פיק!

מקווה שתאהבו!.. חחח, עם שוג'ין-איי (איך שלא אומרים את זה) ושונן-איי... מקווה שתאהבו... אהה אני חייבת לומר שרק את עונה 1 ו-2 ראיתי ואת השלישית לא (אין לי פוקס קידס) אז כבר שחכתי חלק מהדיג'ימונים אז אעשה מיקס של פוקימון ודיג'ימון (מקווה שזה לא יפריע). פרק ראשון- זה היה לילה קריר ואפלולי במיוחד. סאדאקה ודאוטו הלכו ברחוב, ערפל הלילה ששרר העביר צמרמורת קלה בעורם. "כדאי שנחנה כאן הלילה," אמר דאוטו, מסמן בראשו לכיוון עיר שאורות פנסי-הרחוב העמומים הסגירו את מיקומה. "מסוכן מדי כאן בלילה..." "אבל עד שנגיע לשם ייקח לנו מלא זמן, העיר רחוקה מאד!" ניסתה סאדאקה לשכנע אותו. "תשמעי, זה איזור מאד מסוכן, שודדים יכולים לקפוץ עלינו בכל רגע ואין לנו דרך להתגונן!" אמר דאוטו. "זה מסוכן מדי עם ניטול עלינו את הסיכון להישאר כאן!" עברה דממה של כמה שניות, דאוטו מפר אותה. "נו, מה החלטת בסוף?" שאל. "שיהיה, נלך לעיר," נכנעה סאדאקה. "לפחות אני מקווה שיהיו שם בנות חמודות!" היא חייכה אל דאוטו בחצי-חיוך, והוא חייך אליה, שניהם משפילים את מבטם. אחת הסיבות שיצאו יחד למסע הייתה ששניהם היו הומו ולסבית שמשפחותיהם לא קיבלו זאת וזרקו אותם ובכלל, כל אחד היה חברו/חברתו הטוב/ה ביותר של השני. "שנלך?" שאלה סאדאקה. "קדימה!" קרא דאוטו, שניהם מתחרים בריצה לכיוון העיר. אהבתם..? *מוציאה קרמבו*

Maldita Luna

New member
בטח שיהיו דיג'ימונים!

אחרי האוף-פיק הקודם שלי שזכה לכישלון מצמרר החלטתי שהפעם אני לא חוזרת על הטעות! חחח סופסוף קלטתי איך אומרים שוג'ו-איי.. חחח

Seto¥Girl®

New member
זה היה נחמד^^

לדעתי חבר הומו זה בכלל לא רע^^ אפשר גם להתייעץ איתו וגם לדבר איתו כאילו הוא בחורה^^ הבעיה היחידה שלו שהוא עלול לגנוב לך את החבר^^;

Maldita Luna

New member
בדיוק!

אני למשל מכירה לסבית שהתאהבה באחת שאח שלה התאהב בה.... 0_0

OFIRB9

New member
שוג'ו? מה זה אהבת בנות?

אני לא מתמצאת... בעעעעעעעעעעעעעעע אני הולכת לקרוא אותו

Maldita Luna

New member
שנייה...

איך קוראים לדיג'ימונים של דיוויס, טי.קיי, קארי, יולי וקודי? (אני מקווה שהם הגיבורים הראשיים של העונה השנייה, לא כולל קן... פשוט שכחתי)? ובבקשה שזה יהיה לפי הסדר (קודם של דיוויס אח"כ של טי.קיי וכ'ו...) זה קשור לפיק!..

למעלה