היי..

ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

מזל שור.. מזל ארצי מאוד, אולם גם רומנטי מאוד. אחד הצירופים המוזרים של מזלות האדמה,עליו נאמר שתי רגלים על הקרקע - אבל הראש בעננים.. מזל נוח לבריות, בעל צורך בהרבה הרגלים קבועים, אוהב נוחות ונוחיות, אוכל טוב, שינה טובה, ומגע נפלא, חורש לאט - אבל עושה זאת באופן יסודי, מגיע עד סוף התלם ו.. מסתובב וחורש בחזרה, כיאה לשור צייתן ויסודי..

כמה נכון..

אוי כמה שאני אוהבת את השוורים האלה. אבל רק דבר אחד קטן, וסורי שאני פוגמת בתדמית המקסימה (והנכונה!) שיאיר כתב פה, אבל גם את זה צריך לקחת בחשבון כשמדברים על שוורים: הם נורא עקשנים. אז לפעמים זה חמוד (בגלל שנו, הוא שור..), אבל לפעמים זה יכול גם קצת לעלות על העצבים. וחוץ מזה הם (אתם) באמת מזל חמוד חמוד ולא מזיק! ברוכה הבאה!

לבלב

New member
מזל שור -

נכון מאד - עקשנים, אני הצלחתי להתגבר על עקשנות שוורית ולמדתי את הפטנט: תתנו להם משהו טעים לאכול... (עוגת קצפת עשירה וכד'). שכחתם להזכיר את המחזה של חנוך לוין "מלכת האמבטיה"....
והאוזן הרגישה ואנינת הטעם שלהם למוסיקה, נאמנות, מסגרת ומשפחה, ו"ביתו - מבצרו"!! איך יאיר תמיד אומר בתחזיות: "אין כמו הבית (והמשפחה)"!

Supermans girl

New member
לבלבון אתה ערמומי כשועל !

כן נו אבל זו לא חוכמה.. לכל מזל יש נקודת תורפה.. זה כמו לסחוט את הסרטנים כך: קצת שקט, בעד תמונה של הבית שלהם (שהכנתי מבעוד מועד)?! לא יפה! ולאריות סחר חליפין עם ראי??? ואת הבתולות לנעול בחדר מבולגן ולאיים שעד שהם לא בשקט לא מוציאים אותם?! ומה עם התאומים-נסכים על הורדת הצלוטייפ מהפה תמורת אחד מהאינטרסים שלנו?!?! לא!! זה לא אתי וזה לא מוסרי!! אני מתפלאה עליך לבלבון!

לבלב

New member
../images/Emo35.gif

מה לא מוסרי או אתי.... מה הקשר, שום דבר שלילי לא נאמר, מה יש להתפלא. הדוגמא שהובאה ל"סחיטת סרטנים" לא בטוח שהיא נכונה, בכל מקרה - סליחה שבכלל כתבתי משהו.

למעלה