היי

OguyO

New member
היי

אני רוצה לשאול שאלה... יש לי כלב אסקי סיבירי ובזמן האחרון יש לו המון קרציות\פרעושים(כאלה קטנים ושחורים עם רגליים ארוכות) בקיצור ניקינו אותו, קנינו כמה תכשירים נגד פרעושים וקרציות וגם חגורה מיוחדת לזה אבל זה לא עוזר כל הזמן אני מוצא אותם מטילות על הפרווה שלו למישהו יש הצעה? מה לעשות?

be_roo

New member
מה שמות התכשירים שקניתם וכיצד

התשמשתם בהם? האם רחצתם אותו? האם הוא חי בגינה או בבית?

OguyO

New member
..........

קנינו ספרי שאין לי מושג איך קוראים לו וקנינו חגורה נגד פרעושים וקנינו טיפות ששמים לו על הצוואר וכן רחצנו אותו הוא חי בבית

xurix

New member
יכול להיות

שלא קניתם תכשירים טובים או שלא שמתם טוב...

be_roo

New member
אם לא תעזור לי לעזור לך, חבל על

הזמן של שנינו. חומרים שטוענים להדביר טפילים יש מאות, חלקם יעילים יותר, חלקם פחות וחלקם יעילים רק לחשבון הבנק של היצרן. יתכן גם שהשתמשתם בתכשירים טובים אבל בצורה לא נכונה. למשל לרסס ולרחוץ את הכלב לאחר מכן מוריד את כל החומר שהרגע שמת לו. לפיכך, ללא פרטים לא אוכל לנסות לעזור.

enbalush

New member
יש אמפולות של פרונטליין שהן מצויינו

נגד פרעושים, לא יודעת איך עם קרציות, אבל יש קולר נגד וכמו שכתבו לך, במקרים הללו זה כן חשוב מי החברה, כי יש מוצרים שלא עובדים, יש מקרים שצריך להדביר את הבית, אבל קודם תנסה את זה, דרך אגב גם הצמח רוזמרין יכול להבריח אותם, אבל גם את הכלב...:) הכלב שלי לפעמים נכנס לשיח במרדף אחרי חתולים וחוזר עם ניחוח ונטול פרעושים...

amichai58

New member
על רוזמרין ועוד טיפולים טבעיים

לטיפול בפרעושים אפשר לקרוא כאן

theshark

New member
1. חשוב מאוד לאחר רחיצת

הכלב לחכות 24 שעות לפני ששמים את הריסוס או האמפולות (לוודא שהפרווה יבשה טוב). 2. יש חומרים שמנטרלים אחד את השני. 3. כמו כן חשוב מאוד לא רק לרסס רק את הכלב. 4. יש גם לרסס את הסביבה שבה חי הכלב ואת מקום המרבץ שלו.

למעלה