היי! :)

fatpig

New member
היי! :)

מה נשמע ? או.קיי. יש לי בעיה - אני לבד בבית ואני חייבת (חייבתתתתתתתתתתתת) שתעבירו לי את הזמן עד שההורים שלי יחזרו או .... עז שאני אצא כי אחרת ........המצב לא יהיה טוב ואני יתחיל לאכול ויכניס את עצמי לבור שיהיה קשה לצאת ממנו........ואח``כ אני אהיה נורא אומללה אז מה אתן אומרות - זה אפשרי ? נועה2

תרנגולת

New member
הוו.. אז את נועה2..

אם כך. אולי תקראי לעצמך כך? חבל חבל.. תפרגני לעצמך קצת, אני בטוחה שאת מבקרת את עצמך קצת יותר מדי בשביל שתקראי לעצמך ככה עכשיו.. אני בעד נועה.. זה שם יפיפה.. תנסי אותי.. B-)

fatpig

New member
לא נראה לי

האמת שדיי מתאים לי הכינוי שלי ולא רק בגלל הfat אלא גם בגלל שאני חזירה , מלוכלכת ומגעילה...........

תרנגולת

New member
אהממ..

תשמעי.. מותק. אם כולן היו נכנסות כאן בכינויים של מה שהן חושבות על עצמך ואיך הן מבקרות את עצמן מול המראה.. היה כאן ככה : ``חזירה``, ``פרה``, ``שמנה``, ``מגעילה``.. ובעצם.. את יכולה לרדת למטה- לקרוא את ההודעה שכתבתי.. יש שם את כל הכינויים.. אבל מותק. האמת.. שזה רק בראש שלך.. לי את נשמעת מקסימה.. ואם אני הייתי נותנת לך את הכינוי, הייתי קוראת לך ``קסם``.. אז.. נעשה דיל? זה יהיה באמצע.. נועה בטח אומר בשבילך את כל הקללות האלה, ובשבילי זה אומר שאת מקסימה.. ככה לכל אחד יהיה את המקום לפירוש שלו. אחלה? דיל? <מושיטה לנועה את היד> הסכמנו? תלחצי את ידי? תרנגולת.

fatpig

New member
לתרנגולת

אוליי בא לך להצטרף אליי ואל ניב - עקרב לחדר בעיות אכילה בצ`אט?

למעלה