היי!

astrok

New member
היי!

אני במגעים לרכישת פריט נוסף מ- eBay פריט מספר 2953795412 - בולים רבים ביותר מארה"ב, 1$ בלבד, ו- 1.5$ דמי משלוח. הפריט הוא כ- 100 בולים מארה"ב שממש יעזרו לי בהחלפות. ועוד במחיר כזה... להלן התמונה - תחליטו בעצמכם אם שווה. תמיר.

doroni10

New member
הבולים שמוצגים- מחירם מאד נמוך

בולי ארה"ב שאתה מראה כאן מחירם הקטלוגי מאד נמוך, למעשה כל אלו שהצלחתי לזהות מחירם הוא המינימאלי בקטלוג סקוט. אם מדובר ב 100 בולים, אני מניח שתוכל לקנות במחיר דומה את הבולים גם כאן בארץ. דורון,

astrok

New member
לא ממש אכפת לי...

גם ככה אין לי מה לעשת עם ה- 4.5$ שלי במטבעות רבע דולר... תמיר.

astrok

New member
ז כ י ת י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.00$ + 1.50$ דמי משלוח (כן... הדמי משלוח יותר מהפריט...) = 2.50$, שאני אשלח לאיש, טקסני גם כן, מחר בדאר רשום. שיהיה גמר חתימה טובה לכולם!!! תמיר. נ.ב. - אני מוסיף את הקובץ השני של הבולים (בסה"כ יש 89 בולים).

astrok

New member
ואגב:

מי שלא שם לב: בול חלל, שני מימין בשורה העליונה בתצלום השני. הרווחתי בגדול! תמיר.

galcool

New member
תמיר,

אנא שמור לי את אחד הבולים שבתצלומים; התצלום השני, הבול הראשון מימין בשורה השלישית מלמטה. ג'ון דיואי, פילוסוף אמריקאי. למרות שיש לי את הבול וגם בגירסת טעות בנקבוב, אשמח תמיד לקבל אותו חתום. צפה לתמורה.

astrok

New member
אוקיי רק תככה שאקבל,

בערך קצת אחרי סוכות (מחר אני שולח את הכסף). נדבר מחר בבית-הספר, תמיר.

nissim60

New member
../images/Emo49.gif על הזכייה, אבל..

לפני שאתה רוכש בולים כאלה אני חושב שכדאי לשאול את החברים כאן אם יש להם, ואני בטוח שלרוב כאן יש רזרבות של בולים חתומים שאין להם דורש. ראה שרשור מלפני כמה ימים שבו בני שאל מה לעשות עם בולים שהצטברו ואין מה לעשות איתם. אם תוסיף ל- 2.5$ את דמי המשלוח מהארץ לארה"ב אז זה כבר לא כל כך זול. עלה לי כרגע רעיון, במקום לבזבז כסף על פריטים זולים באי.ביי אנחנו יכולים להעלות בלוחות הפורום כמות של בולים ולהציע לחברים ושימו לב שאנו כבר עושים זאת על עיוור (סבב המעטפות,וההחלפות שביצענו ביננו) רק שבלוחות כל אחד יוכל לבחור רק את מה שהוא רוצה בלי "שנשגע" אחד את השני. ואני אנצל את השרשור הזה בכדי להודות לכל החברים ששלחו לי בולים יפים והגדילו את הצי שלי ב-10% .

nissim60

New member
galcool - לא ידעתי..

שגם דיואי בפילוסופים - אם תרצה יש לי אותו חתום.

geru

New member
תמיר..אי מתי אתה אוסף ארה"ב?

או שקנית אך ורק בגלל בול החלל?? שרון

astrok

New member
לא...

קניתי את זה בשביל לתת חלקים לבני-הדודים שלי, לקחת את בול החלל, לתת את דיואי לגל (שבזה הסתכלתי אח"כ), ולהחליף את הבולים הגדולים עם כמה חבר'ה שאני מחליף איתם. ממילא אני משלם במטבעות רבע דולר שאין לי צורך בהם... תמיר.

astrok

New member
ואגב ניסים:

הבולים שקניתי - 2.5$ כולל דמי משלוח (11.06 ש"ח נכון להיום) + 9 ש"ח דואר רשום לארה"ב = 20.06 ש"ח. לא מחיר שווה לכל נפש, אך בשביל בול החלל ובולי ההחלפות זה ממש שווה. בסיכומו של דבר - 22.5 אג' לבול. תמיר.

astrok

New member
ועוד משהו -

רכישתי הקודמת: 7.76$ כולל דמי משלוח (34.32 ש"ח נכון להיום) + 9 ש"ח דואר רשום לארה"ב = 43.32 ש"ח. פה זה דווקא כן מחיר שווה לכל נפש: 1.49 ש"ח לכל בול, ובהתחשב בעובדה שהבולים הנם MNH VF, ויש שם גם גליונית זיכרון, זו באמת עסקה מדהימה. סה"כ הוצאתי 63.38 ש"ח ביומיים על רכישות באי-ביי, ובהתחשב ב- 100% פידבקים חיוביים מ- 74 מכירות (בולי החלל) ו- 471 מכירות (בולי ארה"ב), עשיתי עיסקאות מצוינות. אני בכל אופן מרוצה מפתיחת השנה הבולאית החדשה שלי@! תמיר.

למעלה