היי

icודליה

New member
היי

חזרתי מהכותל, היה ממש סבבה, שרנו ביחד ב'חורבה', למי שמכיר.. ומלא אנשים באו והסתכלו עלינו וצילמו אותנו וצעקתי בקול המעצבן הזה [טראומה מהפארקים] "נו פלאש פוטוגרפי!!!!!". אפילו אישה אחת צילמה אותנו בוידיאו. ואז התפללנו בכותל ההרגשה היתה ממש נהדרת.

icודליה

New member
אה שכחתי משו

כל הדרך בנות שרו שירים מזרחיים, מושיק עפיה, אביב גפן, עידן רייכל, ועוד דברים מאוד מוזרים.... ממש שיגעו את השכל לא הפסקתי לצרוח להם שיסתמו את הפה, אבל אז שהאוטובוס עשה כזו עצירה, כולן עפו וכל האחרות צחקו עליהן! הא הא! אני זזה לאכוללללללללללל

איפה הייתם ?

סתם בכותל או במערות הכותל ? אני מלפני כמה שנים היית במערות הכותל בלילה והיה דיי מעניין ... אבל לא הייתה חברה כי הלכתי עם אמא ועם כל הדתיים של היישוב (רק אנשים מבוגרים...) ואני בכלל לא דתי ... סתם היה מעניין להיות שם

icודליה

New member
זהו

זה נחמד, למרות שאת הקטע הזה שצריך ללכת אחורה עד לקו הצהוב לא ממש אהבתי, כאילו מה גם הכוהנים היו הולכים ככה?!
NOT ועוד משו מעצבן, הביאו לנו דף עם תפילה להגיד, אבל אני באתי להתפלל את התפילה האישית שלי [שיו איך זה נשמע] שאני מתפללת על כל המשפוחע שלי שיהיו רק בריאים ועל המדינה המשוגעת שלנו.. אז בגלל שאני מתפללת רק שחרית, כי כך נהוג אצלנו, התפללתי רק לשלום היצורים החמודים [לפעמים] שגרים איתי בבית, ואיך לא שמתי פתק...

icודליה

New member
זה לא

סתם בכותל.. זה ממש מרגש.. תחשוב שפעם היה שם בית המקדש! וכשניסו להחריב אותו, את הקיר הזה לא הצליחו!

למעלה