היי

• פותח הנושא lula
  • פורסם בתאריך

lula

New member
היי

אמי התאלמנה לפני כ- 8 חודשים ומאז נראה לי כי היא בחיפוש מתמיד אחר גברים..... לי ולאחותי זה מאוד מציק - לא עברה שנה מאז שקברנו את אבא הערנו לה על זה אבל היא עדיין ממשיכה בצאטים כאילו מה אתם חושבים, להפסיק להציק לה ולעשות מה שהיא רוצה או להעמיד אותה במקום?

ophra

New member
קראתי את ההודעה שלך

והייתי בטוחה שאת ילדה או מקסימום נערה צעירה ששומרת על זכר אביה וקשה לה לראות את אמה ממשיכה בחייה.... אבל את לא ילדה. את אשה צעירה. נכון שאמא היא אמא בכל גיל ובכל שלב בחיים אבל אני חושבת שייטב לשתיכן אם תחדלי לשפוט אותה ולחשוב איזו דרך טובה יותר עבורה לעבור את תהליך האבל על אביך ולהמשיך בחייה. אני בטוחה שיש עוד הרבה פרטים וסיפור ארוך מאחורי חייכן אבל מהמעט פרטים שחשפת בפנינו הייתי ממליצה - עזבי אותה.... עפ

לולה

אני מאמינה שהכאב על מות אביכם משותף גם לכן וגם לאימך אך החיים ממשיכים את כבר אישה ממש ואיני מאמינה שאת יושבת בבית ומתנזרת מקשרים אמך נותרה לבדה , את ואחותך ודאי עסוקות בענינכם ואביך הותיר אחריו חלל ריק שאמך מנסה למלא אתן גם עוד מעט קט תפרחו מהקן והיא? האם הייתן רוצות שתשאר בודדה? אני מאמינה שלא פרגנו לה ואם אינכן יכולות לפרגן לפחות הפסיקו להציק לה האמיני לי לולה אף אחד לא יתפוס את מקומו של אביך בליבה כל כך מהר

lula

New member
תודה לכם

אולי עכשיו אני אבין את אימי טוב יותר......

למעלה