היי...

marcell4

New member
היי...

שלום פורום. קוראים לי מיכל, אני חברה של חופית והיא הזמינה אותי להצטרף אליכם... כמו שאתם רואים נענתי בחיוב...

../images/Emo24.gifהיי מיכל

כל חברה של חופית היא חברה שלנו. ברוכה הבאה, מקווים שתהני פה. ריכולים על חופית ודיבורים מאחורי גבה יתקבלו בברכה. סוף סוף נשמע דברים שהיא לא רוצה לספר. אני מלקק את האצבעות... גל איש יקר נ.ב בקרוב נועה (בובה יקרה) תפנה אלייך בהודעת היכרות או כמו שאנחנו קוראים לזה, פק"ל הצטרפות. אני בטוח שאת מתרגשת

אבל גלי עם כל הדברים המביכים

שאני עושה לידך ומספרת לך עלי נידמה לך שיש עוד?!?!?!? טוב האמת שיש עוד המונים אבל ניראה לי שגם מיכלי לא יודעת עליהם:) ולמיכל...ברוכה מאוד הבאה! אני שמחה שהצטרפת בסופו של דבר! את עשויה לגלות פה קהילה לא שפויה במיוחד אבל מקסימה ותומכת!

מיטקין

New member
שללווווווווווום... אני סנופקין...

הישראלי אורגינל..... סתם קוראים לי טים, וזהו כואב לי הראש ברגעים אלו..... אז בכל זאת! ברוכה הבאה

היייי (חופית-תבורכי!)

אז הנה אני-אני נועה.. הפק"ל- שם גיל מקום מגורים שיר אהוב אלבום אהוב תחביבים וזיוני שכל למיניהם התקבלו בברכה... תהני מותק!

Ez sLeeP

New member
ברוכה הבאה מיכלי!

או מיכלוש, איך שבא לך.. (כינוי חיבה זה חובה אצלי) אני נדב (נדבו'ש). חרטטן הפורום, בנו האבוד והאהוב של איש יקר, גיסו של זה שאינו עצמו יותר, ובעלה האוהב של נוש סמים ורוקנרול. כמו-כן, אחיין דרך נישואין של מורי (מרי לנצח), ואחיין ישיר של אחד ממנהלי הפורום, ואשתו היקרה (לעתיד?), שבעצם אותה את מכירה! זה אילן היוחסין המסובך שלנו. השמטתי מישהו?!..

ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

אני לא אפרט את כל השטויות שנדב פירט בצורה החרטטנית השמורה לו ורק אומר ברוכה הבאה [שוב] ואציג את עצמי: אני נושי [עם חולם!!!! אנשים נוהגים לטעות באכזריות...]. לפי דעת אנשים מסויימים אני אלכוהוליסטית והומלסית בעתיד אבל זה הכל שטויות! אל תאמיני להם! אני ילדה טובה מאוד ו... מגניבת הפורום!!!! לשירותך....

Ez sLeeP

New member
נושי לא אלכוהליסטית!

יש לה חיבה עודפת לאלכוהול בצורתו הגולמית, אז מה?! היא לא בנאדם?!.. יש אנשים במצב רע ממנה. היא נהנית מהחיים. זה הכל!

נכון מאוד!

אני לא אלכוהוליסטית! לא באמת. זה הכל בראש שלך נוע'לה... את צריכה לראות אותי שותה. זה לא נקרא לשתות! אני משתכרת אחרי שתי פחיות בירה ואחרי שלושה שוטים של טקילה! [לא נקייה] חוץ מזה שאני שיכורה מצחיקה ומגניבה אז מה זה משנה כל עוד אף אחד לא נפגע?
נושי.

יא מוזרים!

אמרתי קוליסטית! מהמילה-קול...מגניב...את מגניבה... את מגניבונת-זה מה שאמרתי.. אתם ישר תעצבנים! זוג חצופים!!!! ררררררררר לא רוצה מבחן בתנ"ך מחררררררררררר

לא יכולה!

יש לי מבחן בתנ"ך... כרגע חזרתי מחוג ג'אז(חופית מותק-אני רוצה התיחסות בתור רקדנית...) וכל שיריי תפוסים עד למאוד-למרות שהיה שיעור מטורף!!ממש נהניתי! ועכשיו אני צריכה ללמוד.... לא לא אני לא יכולה!!!! וואי,טוב,אני רואה שאני הולכת לכתוב עוד הודעה מטורפת אז אני אפסיק עכשיו! ונושי מה עם הציור שלי?!!??!?!? בייי

למעלה