פ י ח ו ש י ת
New member
היי....
ראיתי שאתם מתלוננים שלא הרבה אנשים באים לפה וזה...אז הנה באתי! סתם תאמת שאפילו לא ראיתי את הפירסום שדרור עשה..באתי לבד לבד! (עכשיו אתם צריכים למחוא כפיים ולזרוק לי איזה דג) בעיייצם...אני אסביר, היום ראיתי את השיר של אלכס וסנטנה בערוץ 10 באגזיט (לא, לא אקזיט...אגזיט) ונזכרתי שרציתי להוריד אותו מזמןןן (אל תסכלו אותי על זה שאני מורידה...שיר מדהים! סורי...חוצמזה את הדיסק של הלהקה יש לי כבר) והחלטתי להוריד אותו. עכשיו, העניין הוא כזה... אני במצב מאוט מסובך עם מישהו וזה...זה לא לעכשיו, בהזדמנות אם יתחשק נספר...זה לא העניין! ששש...תנו להמשיך בסיפור...תודה
והשיר נורא נורא התאים לי מבחינת המילים למיצי (מצב רוח..נו באמת..) והתאהבתי..
אזזז....בעודי טוחנת את השיר בווינאמפ (טעות גדולההה!!! מישהו חייב לעצור אותי! ככה אני הורסת לעצמי שירים ולא יכולה לשמוע אותם יותר!! אני חייבת להפסיק!) נזכרתי בעוד דבר (חחח...דבר מוביל לדבר...דאחקות..)-שאלכס היה מדהים מתמיד בקליפ הזה! והחלטתי לעשות מה שאני תמיד עושה שאני נתקלת באדם מדהים-חתימה שלו בפוטושופ...אין לי מושג אפילו בשביל מי..אבל זה עושה אותם אפילו יותר מדהימים, אז...למה לא? ובשביל זה צריך תמונות שלו...והגוגל תאמת די איכזב..מצאתי תמונות..אבל לא ממש נוחות לפוטושופ מבחינת גודל איכות וזה...ומה שכן התאים לא היו הטובות שלו...דאמממ... ואז! הגיעה אליי הארה!!! לפתע נזכרתי שיש פורום דה קולינג..דההה...ומן הסתם יש גלריות..אז אחרי שלקחתי את הגלריות החלטתי לקפוץ לביקור כי אני יודעת שכבר הייתי פה..ואולי אפילו כתבתי הודעה אני כבר לא זוכרת זה היה מזמן...ורציתי לבדוק מה התחדש מה השתנה...ולא התאפקתי מלכתוב לכם הודעה..ועכשיו זה רשמי-הצטרפתי. רק כי אני מכורה בטיירוף ללהקה הזאת...וגם כי השעה 12 וחצי ולא יצאתי היום משום מה..וזה חבללל.... ייאלה חלאס עם הזיוני מוח..עפתי להכין תחתימה...אם היא תצא יפה אולי נראה לכם...
MWWWAAA
ראיתי שאתם מתלוננים שלא הרבה אנשים באים לפה וזה...אז הנה באתי! סתם תאמת שאפילו לא ראיתי את הפירסום שדרור עשה..באתי לבד לבד! (עכשיו אתם צריכים למחוא כפיים ולזרוק לי איזה דג) בעיייצם...אני אסביר, היום ראיתי את השיר של אלכס וסנטנה בערוץ 10 באגזיט (לא, לא אקזיט...אגזיט) ונזכרתי שרציתי להוריד אותו מזמןןן (אל תסכלו אותי על זה שאני מורידה...שיר מדהים! סורי...חוצמזה את הדיסק של הלהקה יש לי כבר) והחלטתי להוריד אותו. עכשיו, העניין הוא כזה... אני במצב מאוט מסובך עם מישהו וזה...זה לא לעכשיו, בהזדמנות אם יתחשק נספר...זה לא העניין! ששש...תנו להמשיך בסיפור...תודה