היי :)

Ocean Born

New member
היי :)

שלום כולם.. אני קרן... בת 14 מגן יבנה.. איזה מגניב לא ידעתי שיש פורום פאוור מטאל בתפוז.. הממ בכל מקרה שלום לא ידעתי לאן לנצל"ש את זה אז פשוט עשיתי הודעה חדשה מקווה שזה בסדר.. :) אז קבלו אותי ו..זהו :) ולא הייתי מתנגדת להמלצות על להקות פאוור.. :) להקות שאני שומעת: Nightwish, Lacuna coil, Sonata Arctica, After forever, For My Pain, The sins of thy beloved, Within temptation, haggard, dimmu borgir.

Super Icon

New member
ברוכה הבאה....

קבלי המלצות...פאוור ולא פאוור- darkwell battelore grave digger rhapsody EDGUY!!! זה לפי הטעם שהצגת פה..... white skull

CabriA

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני מצטרף להמלצה על Edguy! הם מצויינים! תנסי את הדיסק שלהם Theater Of Salvation. כנ"ל על Rhapsody.. תנסי להתחיל עם Dawn Of Victory. יש גם את Dionysus שהם אחלה לדעתי. וכמובן... Children Of Bodom.. שספק מה הם מנגנים באמת... אבל להקה מעולה!

Blizzard171

New member
ברוכה הבאה לפורום :)

הנה כמה להקות שאני אוהב Blind Guardian Stratovarius Hammerfall Kamelot Sinergy Symphoney X כל האחרות כבר הוזכרו :)

ברוכה הבאה! ../images/Emo141.gif

המלצות (מצויינות) כבר קיבלת

l o s t

New member
ברוכה הבאה

לא פאוור אבל הדבר הכי איכותי בעולם יצירת מופת ! Green carnation - light into day, day of darkness :\ אם זה לא היה דום הייתי כותב לזה ביקורת :(

אולי תכתוב בכל זאת?

אני, לפחות, אשמח לקרוא, ואני לא חושבת שזה נורא אם זה טיפה
. כמובן שזה לא פוטר אותך מכתיבת ביקורת על אלבומ/י פאוור בנוסף.

אלו Z

New member
בואנה

האלבום הזה זה שיר אחד שלם באורך של שעה...זה לא קצת משעמם?

l o s t

New member
חחח תפוזונה כתבתי יותר מחק לי הומו!

זה שיר מדהים , זה לא שזה כול הזמן אותו שיר מקצב זה משתנה כול הזמן אבל עדיין נשאר איך שהוא נאמן לעצמו אני אישית שעמתי אותו בשלוש הימים האחרונים 7 פעמים :) , ולדעתי הרבה יותר מאוס זה אינפליימס , צילדרן אוף בודום למרות שהם להקות אדירות .

Ocean Born

New member
תודה לכולכם :)

כל הברוכה הבאה, ההמלצות.. הממ...צ'ילדרן אוף בודום זה פאוור?! ומה המאפיינים של פאוור?

CabriA

New member
......................

Evergrey זה פרוגרסיב לפי מה שידוע לי.. לא פאוור.

meiritamir

New member
לא בדיוק...

אם תקשיב לשני האחרונים של Evergrey הם לא ממש פרוגרסיב. הם יותר Dark Power Metal מאשר פרוגרסיב.

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ואאא.. הנה כמה להקות (לא הסתכלתי על השירשור, אז לא יודעת אם נתנו לך או לא :[ ) Blind Guardian Iced Earth Stratovarius

AMORPHIOS

New member
וולאקם אבורד מייט!

הנה כמה המלצות nightwish sonata arctica sinergy nosterdamos rahpsody וזה הכל לבינתיים! ושוב, וולאקם אבורד מייט!

למעלה