כמה נקודות למחשבה...
אני מסכיהמ איתך, שרוצים מישהו לדבר איתו.. אבל כשמתחילים ללמוד, אז יש פחות זמן לזה. תראי שכשתחזרי לבית ספר, יהיה לך פחות זמן לתת לתוכי. לי למשל היה קוואקר, וזה היה נורא איתו, למרות שהקדשתי לו הרבה תשומת לב, אבל עדיין, ארה הוא תוכי חזק מאוד, שאם לא מקדישים לו הרבה תשומת לב, הוא מורט לעצמו את הנוצות... כרגע, בחופש הגדול, רוב הזמן נמצאים בבית, אבל כשחוזרים ללימודים, קודם נמצאים 6 שעות לא בבית, צריך להכין שיעורים, לבלות עם חברים, לצאת לחוגים (אם יש), יש מסיבות, הולכים לישון יותר מוקדם, ולכן יוצא שלא מבלים כל כך הרבה זמן עם התוכי.... את יכולה לפנות לגבי ארה גם לאוהד ארז, והוא גם יגיד לך כמה שארות צריכים תשומת לב. את יכולה אולי לקחת קודם קוואקר, סנגל, קוניור, פיונוס מקסימיליאן, אקלקטוס (תוכי מדהים), לורי,אלכסנדרין אולי קאקדו, ואח"כ, בשלב יותר מאוחר לקחת ארה או אמזונה או ג'אקו. ככה אני מתכוונת להתחיל..... עדיף זה, מאשר תוכי עצבני שימרוט לעצמו את הנוצות. ואני לא מתכוונת להטיף לך או משהו, אלא להגיד לך ולייעץ לך, שלפני שאת לוקחת ארה, תחשבי על תוכי אחר. ונכון שדררה זה תוכי קשה, אבל אל תשווי אותו לארה... טל