היי אפשר לשמוע את ההופעה שלהן בדדו בשידור חי ברדיו חיפה רק שתדעו~
נ נירית הסטלנית New member 6/8/03 #1 היי אפשר לשמוע את ההופעה שלהן בדדו בשידור חי ברדיו חיפה רק שתדעו~
י ילדה סוכר 3 New member 6/8/03 #2 תודה!!!../images/Emo60.gif שאלה: היית פעם בפורום המורדים/קטנטנות? כי החתימה שלך ממש מוכרת לי, אבל הכינוי פחות...
תודה!!!../images/Emo60.gif שאלה: היית פעם בפורום המורדים/קטנטנות? כי החתימה שלך ממש מוכרת לי, אבל הכינוי פחות...
י ילדה סוכר 3 New member 6/8/03 #5 חחח...../images/Emo60.gif אולי בפורום פאוור פאף? חברים? של מי השורה הזאת? סאות פארק? מופע שנות השבעים? אולי מישהי גנבה לך את החתימה??????????
חחח...../images/Emo60.gif אולי בפורום פאוור פאף? חברים? של מי השורה הזאת? סאות פארק? מופע שנות השבעים? אולי מישהי גנבה לך את החתימה??????????
י ילדה סוכר 3 New member 6/8/03 #7 אין לי מושג, רק זכור לי...../images/Emo60.gif שראיתי אותה או בפורום המורדים או בקטנ7טנות ופינת האור, מכל הרשימת פורומים שבכרטיס האישי שלך, באף אחד מהם לא הייתי, אויייייייייייייייי עכשיו חשבתי על זה, אולי את כבר כתבת כאן????? למרות שזכור לי שהחתימה הזאת הייתה במורדים!!!
אין לי מושג, רק זכור לי...../images/Emo60.gif שראיתי אותה או בפורום המורדים או בקטנ7טנות ופינת האור, מכל הרשימת פורומים שבכרטיס האישי שלך, באף אחד מהם לא הייתי, אויייייייייייייייי עכשיו חשבתי על זה, אולי את כבר כתבת כאן????? למרות שזכור לי שהחתימה הזאת הייתה במורדים!!!
G GlitterKitten New member 6/8/03 #4 הופעה מדהימהה!!! פווווו כואב לי הגרון מהצעקות!!! הראש שלי כואב טירוףףףף ((((
מ מעינית New member 6/8/03 #8 אוי,מיסכנה שכמוך../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo39.gif אולי תישני ותרגישי יותר טוב כשתתקומי
אוי,מיסכנה שכמוך../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo39.gif אולי תישני ותרגישי יותר טוב כשתתקומי