היי!!

mishmishit26

New member
היי!!

אמנם כבר הצגתי את עצמי לפי מספר שבועות... אבל אני אציג את עצמי שוב בקצרה: אני בת 26... מתחילים לעשות "הכנות"... בעקבות אי סדירות במחזור נתבקשתי לערוך בדיקת ביוץ ע"י חום השחר. לפי מה שקראתי פה יש לערוך את הדיקה בשעה קבועה. האם זה עקרוני?

mishmish25

New member
היי היי

קודם כל אחלה כינוי יש לך נשמע לי מוכר.... בקשר לשאלה רוב הבנות ענו פה שזה חשוב אבל לי הרופאה אתמול אמרה שזה לא משנה העיקר למדוד אותו לפני שקמים מהמיטה. בהצלחה

mishmishit26

New member
תודה

וגם לך יש שם יפה
... אני מקווה שזה לא יצור בלבולים

סנונית 1

New member
היי

אני הבנתי שזה מאוד עקרוני למדוד כל יום באותה השעה לכן לצערי אני לא יכולה להשתמש בשיטה הזאת, אבל עדיין לא הבנתי למה זה כל כך עקרוני. אשמח גם לשמוע הסבר.

מעיןבר

New member
חשוב מאוד ובהחלט עקרוני../images/Emo70.gif

על מנת שהמדידות יהיו ברות השוואה חשוב שהתנאים יהיו כמה שיותר דומים - מינימום 3 שעות שינה לפני ובשעה קבועה לפני הקימה מהמיטה אלו תנאים המבטיחים שכל עוד התנאים הפיזיים של הגוף לא השתנו (דהיינו לא היה ביוץ) ניתן יהיה לראות טמפ' דומות יחסית ואילו הביוץ יביא לזינוק טמ"פ שאינו משתמע לשתי פנים. את מוזמנת לקרוא את המאמר בנושא ואם יש עוד שאלות אני אשמח לענות. טיפ קטן - היות שיש עוד משתמשת בכינוי דומה נראה לי שכדאי להחליף כדי שלא נתבלבל בינכן

blue4u2

New member
את צריכה להיכנס מהתתחלה ולהחליף

את השם לגמרי עם סיסמא חדשה והכל....פשוט מההתחלה....לא כ"כ מסובך. בהצלחההההההההההה

פּוֹנְג

New member
את יכולה גם להכנס לפורום מספר 10

(מחליפים את ה 721 שלמעלה בשורת הכתובת ב- 10) במאמרים שם אני חושבת שיש הסברים לאיך מחליפים שם משתמש. אם לא שם, אז בפורום קהילה צעירה (מספר 522) ואני בכלל חושבת שכל המאמרים נמצאים גם פה

למעלה