היי

היי

הייתי בסופשבוע במסיבת פיג'מות, והיום הייתי בהתאוששות, אז לא ממש היו לי סיכויים להיכנס לפורומים. בטח לא שמתם לב... אבל מילא... למי שלא מזהה אותי: אני מפורום הספר, לכאן אני נכנס לעיתים די רחוקות... הייתי מפרסם שם, אבל היו מפנים אותי במהרה לכאן, ז אני פשוט אפרסם כאן... חוץ מזה, אין לי גם בעיה שאנשים מהסרט יקראו את ההודעה, אם תהיה להם מספיק סבלנות... אז... למקרה שזה מעניין מישהו מכם, הנה תקציר (לא כ"כ קצר) של המסיבה. (הערה אחרונה: לקחתי את זה מהודעות אייסיקיו שכתבתי ושיפצתי קצת כדי שזה יתאים להיות סיפור שלם. סליחה אם תראו חלקים שקצת לא מתחברים, לא עשיתי לזה הגהה רצינית במיוחד... אבל לא סביר שיהיו הרבה כאלה...): טוב, הגענו, הכל היה בסדר. ב-11:30 ככה, החלטנו ללכת לקניון הזהב, משהו כמו רבע שעה הליכה ממנה (זאת שעשינו אצלה את המסיבה)... הקניון כבר היה נטוש כשהגענו (הוא היה אמור להיסגר ב12:00), וכל הזמן המאבטחים נטפלו אלינו.... חוץ מזה, גם לקחנו לשם כדורגל (כן, כן, כדורגל לקניון? שאלנו את עצמנו מספיק... לא הצלחנו לענות לעצמנו, אבל בכל זאת עשינו את זה...). הם לא אמרו כלום בכניסה, אבל אחרי איזה חמש דקות, פתאום בא מאבטח ואמר שאסור להכניס לשם כדור, אז הוא אמר שניתן לו ושניקח בקבלה כשאנחנו יוצאים. נתנו לו, ופתאום קלטנו שהוא התחיל לשחק בזה בעצמו...
אח"כ יצאנו והלכנו לבאולינג שליד הקניון. שתביני, לא באמת שיחקנו שם באולינג... כלומר, רצינו לשחק, או לפחות כל אחד אמר שהוא רוצה לשחק, אבל כשהגענו לשם, פשוט ישבנו... ואז התחלנו לשחק במכונות... אחרי שהבנו שאנחנו לא עומדים להתחיל לשחק... נכון יש את המכונות האלה עם החצאי שקלים משכניסים והם דוחפים חצאי שקלים אחרים והכל? בעשרים דקות הפסדנו שם ביחד 30 שקל בערך... אני יצאתי בזול, רק 6 ש"ח... סתם לידע כללי, עדיין היה איתנו הכדור, גם שיחקנו בו שם... כשהחלטנו שאנחנו חייבים לעוף משם לפני שנתרושש, יצאנו. השעה הייתה אז בסביבות אחת. אח"כ חזרנו לבית של ידידה שלי. בדרך התחילו איתנו חבורה של ערסים בכיתה ו', היה מאוד מצחיק... בעיקר היה כשהם ניסו לעקוב אחרינו... אחד מהם קפץ עליי, כי בדיוק היה לי את הכדור... לקחתי אותו ממנו בחזרה... כמה חבל שזה הצריך שהערס הקטן יסיים על הרצפה... באמת חבל... אבל זאת לא אשמתי, נכון? אחרי עצירה קצרה אצל הידידה שלי, הלכנו אליה לבית הספר. יש לה בית ספר... לא בית ספר, זה ממש קמפוס... זה גרם לי להבין איזו עיר מגעילה היא פ"ת... ממש בגודל של עיירה קטנה, וכ"כ הרבה צמחייה ושטח ירוק, ותביני, היו להם שמה כל מני מגרשים, היה להם מגרש מיוחד למחניים! ככה עד שלוש וחצי בערך אני ועוד כמה ילדים שיחקנו כדורגל, בזמן שמי שלא שיחק ישב בצד ושיחק כל מני דברים, מ"ויקינגים" (?) ועד לדג מלוח. חזרנו, ואז התחילו הדברים המעניינים... עכשיו זה נראה לי לא ייאמן, אבל בהתחלה אנשים חשבו על ללכת לישון בשלב הזה לכמה שעות... איך הם יכלו להעלות את זה על הדעת? מהר מאוד כולם השתכנעו לחכות כבר עד הזריחה... התיישבנו בחצר שלהם, ועשינו חפלה קטנה... אחרי שסיימנו (רק 5 ילדים בערך, לא כולם) שתי חבילות של רולדין בחצי דקה, התפתחה שיחה מאוד נחמדה על קלוריות, אבל אני מנחש שזה לא יעניין אותך... אח"כ חיפשנו מה לעשות, וככה בערך בארבע וחצי התיישבנו למשחק סוער של אמת או חובה! כן, אלק סוער... עדיין היינו צלולים מספיק בשביל לא לעשות משהו יותר רציני מנשיקה על המצח... למרות שלשמחתי, שאלו אותי פעם אחת על דבר שרציתי להבהיר כבר שנתיים בערך, אז רק בשביל זה היה שווה ללכת... ובשביל עוד מלא דברים אחרים... פעם אחת נתנו לי משימה להיכנס לשק שינה עם עוד נערה, אבל אח"כ שינו את זה לפני שהספקנו לבצע... עדיין לא היינו מספיק בהיי בשביל זה... אם זה היה קורה שעה-שעה וחצי אחרי, זה כבר באמת לא היה מפריע לאף אחד... טוב, אחרי חצי שעה של משחק אומלל החלטנו לחתוך. התפזרנו בכל הבית, בערך חצי הלכו לראות טלויזיה, עוד כמה ילדים נשארו על הדשא לשכב קצת, לא לישון. אני ועוד ילד נשארנו ליד הקבוצה של הילדים, והמצאנו משחק מעניין מאוד שמשלב בין כדורגל ופריזבי... והוא משחק קורע מאוד... אבל לא ממש הגיוני... טוב, במצבנו אז הכל היה קורע... אחרי רבע שעה בערך, וכמה פגיעות די מטרידות בחבורה שהייתה לידנו (מטרידות להם) שגרמו לי להישפך מצחוק, מצאתי שהייתי יותר זמן על הרצפה נשפך מאשר באמת צוחק, אז הצטרפנו אליהם. העניינים התגלגלו, ומפה לשם עומר (הילד ששיחקתי איתו) ועוד אחת התחילו להוריד למישהי את החזייה מבחוץ (כלומר, עדיין הייתה לה חולצה). תביני, זה ילד (במלוא מובן המילה) שבמצב נורמלי אפילו ייתבייש להגיד סקס... אחרי הכישלון המביך שלהם בניסיון האומלל להוריד לה את החזייה (אחרי רבע שעה היא הייתה רק חצי בחוץ...) קיבלנו קורס בסיסי בהסרת חזיות, אבל לצערי לא זכינו למבט ב"בנות" של הילדה (כמו שהיא קוראת להן). משם עלה הנושא של כמה חזייה היא לא נוחה, ואיך ילדה אחרת (מעיין) שונאת אותן, לכן היא מנסה כמה שיותר לא לשים אותן. בזמנו, למשל, היא לא לבשה חזייה. טוב, כאן מגיעים כמה קטעים שאני לא בדיוק בטוח בהם... אני רק זוכר חלקים על סרט שתכננו "הנשים של חן", ומשהו על צלקת של מעיין קרוב לאיבר אינטימי... אבל לא כדאי שאני אגיד דברים שאני לא בדיוק זוכר... (אני שוב מזכיר: זו פעם ראשונה בחיים שלי שהתנהגתי ככה...! לא שאני מצטער על זה או משהו, פשוט אני מרגיש חובה לציין את זה...) אהה... וגם ראינו תחרות אתלטיקה... ושיחקנו אותה שופטים... ואף פעם לא צדקנו... על מה שאמרנו שהיה הופעה גרועה נתנו השופטים הרבה נקודות, ועל מה שאהבנו קיבלו קצת. ועוד טריליון דברים אידיוטיים כאלה ו... עכשיו באמת זהו... מספיק טוב? הצלחתם לשרוד? מגיע לכם צל"ש...

קראתי את הכל O_O

וואו, בהחלט עוף, אפילו בשביל הפורום הזה... זהו עוף טופיק בפורום של עוף טופיק. MY GOD
כמה דברים -
מזה רולדין?
זה היה מצחיק, עם הערסון
אתה חייב לבוא למפגש וללמד אותנו את הכדורגל-פריזבי. אני אומרת: הלהיט הבא במשחקי הנופש.
זה משעשע שאתם מקבלים כזה היי רק מעייפות או מ..רולדין מה שזה לא יהיה.. מכירה את המצב
גם 6 ש"ח הם הפסד מיותר! מכונות ההימורים האלה הן-הן השטן!
באסה ששינו לכם את המשימה באמת או חובה
מזה "ויקינגים"? ודג מלוח שולתתתתת!
לסיום, סה"כ נשמע שנהנית, אז 220ע (
) לך ומי יתן וכן ירבו הממ.. דברים כאלה.

HaMsTeR

New member
גם אני קראתי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

נשמע שהיה לך ממש ממש ממש כייף!! כדורגל פריזבי?

כן, אני מניח שבאמת שברתי שיא... ../images/Emo6.gif

של לשים משהו שהוא אוף אפילו בפורום אוף... רולדין- אם אני לא טועה, קוראים לזה גם גליליות (או משהו כזה...), פשוט יש שתי חברות אחת מהן קוראת לזה גליליות, אחת קוראת לזה רולדין. בכל מקרה, זה מעין ופלה קטנה, בצורת גליל מבצק די פריך, ובפנים יש כזה שוקולד מיוחד כזה... לא יודע איך להסביר... מקווהשהבנת. החטיפים האלה שבהתחלה נראה שיש בחבילה המון, ואז מגלים שלבד סיימת את זה בעשר דקות... קפיש? ערסון- אכן מצחיק, והיה אפילו מצחיק יותר להיות שם... כדורגל פריזבי- נראה אותך מוצאת לי את ההורים שיסכימו לתת לי ללכת למפגש, ואז אני מבטיח ללמד אותך... בקשר להיי- זה היה רק מעייפות... ואכן משעשע למדי... הימורים- צודקת, אבל עדיין, לא צריך להגזים... אני עוד יכול להרשות לעצמי 6 ש"ח... אמת או חובה- נכון, באסה... "ויקינגים"- אין לי שמץ מזה... אני רק יודע שהם שיחקו בזה, הם לא טרחו להסביר מזה... אמרו "אם היית משחק איתנו היית יודע מה זה". תודה רבה.

צו צאנג

New member
רולדין זה לא... דבר כזה../images/Emo35.gif

אמ.. יענו וואנבי בית קפה יקר במיוחד כזה? ויש אחד כזה בקדימה

זה גם.

וגם. אולי קוראים לרולדין על שם הממתק? ואולי לא? ואולי... לכן נאי אסכם את ההודעה- זה גם... וגם. (ולמי שלא הבין, הארכתי כ"כ כי הייתי צריך לעבור את ה-10 תווים...)

צו צאנג

New member
../images/Emo68.gif (ילדע חסרת רעיונות לכותרות)

פזה זה נראה ארוך יותר
במילה אחת (שהיא לא מילה) נסכם את הגדול ב-
ואך התמסטלתם כל כך מעייפות?
האמת שזה ממש מזכיר מפגש פורום
רק שהייתם קצת פחות מטורפים

למעלה