היי!!

moon flower

New member
ברוכה הבאה!!!

אם את רוצה פורום יוג'י הו, אז אמור להיות בשסק, לא יודעת, תנסי... ובכל מקרה:ואלקוום אחותי, אנחנו כמעט (טוב אולי לא) באותו הגיל...

ה מ ש י ח

New member
תודה!

אני רוצה יוגי-הו בתפוז!! בכלל הפורומים של תפוז זה משהו שכיף ונוח להתעסק איתו יחסית לאחרים. וסתם שתדעי שביום רביעי יש לי יומולדת 18.. תודה על הקבלת פנים!!

moon flower

New member
אה והתשובה היא כנראה שהם נולדו

באוסטרליה לפי ההיגיון הפשוט, כי רק באוסטרליה יש יונק שבוקע מביצה, הברווזן, אז כנראה שהברווזן התפתח לפסאידק וגולדאק ומשם כבר לעל חושי מים ומעופף, (פרפדג'), ומשם כבר כל הסוגים האחרים... מוזר אבל דיי הגיוני... בהתחשב לנימוקים שראיתי אצלי בשכונה מפילוסופים שהרגע נגמלו מחיתולים ומטרנה...

Houndour

New member
../images/Emo6.gif פסיידאק הוא הפוקימון הראשון

עלי אדמות. כיוון מחשבה מקורי.. אבל לא נראה לי שמפסיידאק אי פעם יצא דיטו או רייקו או לפרס או ספירו או אמפרוס או לונטון. וגם פוריגון הוא בכלל פוקימון מלאכותי => פוריגון2 הוא מלאכותי. בנוסף לכך, יש את הטענה שקלפרים באו מהירח.. אם טענה זו נכונה אז פוקימוני ירח כמו כל משפחת הנידורן, איגליבאף, קלפה וחברים גם באו מהירח, לא? לסיכום, לא נראה לי שכל הפוקימונים מוצאם מפסיידאק שנוצר באוסטרליה

ה מ ש י ח

New member
יש גם סוג של קיפוד או דרבן שמטיל

ביצים.. אבל תחשבי שניה... האם פסאידאק הוא האב הקדמון של ג'יאודוד? או של דרגונייר? או של הופיפ? משום מה הם לא נראים לי קרובים במיוחד משפחתית..

OFIRB9

New member
פסיידק אב קדמון?

תעשו טובה, תחשבו על פוקימון שבאמת נראה כמו הרבה פוקימונים, כמו איווי, יש לה 5 התפתחיות מסוגים שונים, ולדעתי, טוגפי הוא אב קדמון כי הוא ביצה, אז הוא יהפוך לכל דבר, יש המון פוקמונים בייציתיים, טוגפי התפתח לאקזקיוט ואז אקזקיוטו, שהתפתח לפוקימונים כמו ווינאזור, שהגורים שלו התפתחו לבאלבזורים, טוגפי גם התפתח לאנייגיריד (עם זה השם הנכון) ולאלקטרובז, ולרייצו ופיקצו, פיקצו קצת דומה לאיווי, אז הוא התפתח לבעל פרוה ערוכה שיכול להתפתח לג'וליטיאון, אחרי כמה מאות שנים עם הסתגלות לטבע הוא גם הצליח להפוך לוופוריאן ופלריאון, פלריאון בקלות התפתחה לוולפיקס וגרווליט, וופוריאן בקלות הפכה ללפרס וסקווירטל, ואז איווי גם הצליח להתפתח לאמביריון ואספיון, ואיווים מיוחדים שנולדו הפכו לדיטו, שעזר להתפתח לעוד מינים שונים ומשונים של פוקימונים איך התאוריה הזו??.???. חחחחח

K00lVulpX

New member
לי היו תיאוריות אחרות...

תמיד חשבתי שצ'אנסי מתפתח לקנגסקן - ראשית, צ'נסי חמוד וקנגסקן קשוח, ככה זה תמיד בין פוקימונים שמתפתחים. שנית, לצ'אנסי יש ביצה ולקנגאסקן יש גור. עכשיו כבר יותר הגיוני, לא? וחבר שלי תמיד חשב שכשקלויסטר מת, הוא הופך לגסטלי (שמתם לב אי-פעם לבפנוכו של קלויסטר? זה די דומה לגסטלי...)

hydro pump

New member
האב הקדמון הוא מיו

ואל תתווכחו. הוא לומד כל מתקפה והוא הכי עתיק. בקשר לצ'אנסי, בהתחלה חשבתי שטוגפי הוא התינוק שלו...

Houndour

New member
למה לא להתווכח..

זה כל הכיף.. אז מה אם הוא לומד כל מתקפה? מאיפה לך שהוא הכי עתיק?

hydro pump

New member
../images/Emo12.gif קראתי ת'הודעה ואני נשמע כמו בן8

... בקשר לעתיקות- אם אני לא טועה הזכירו את זה בפתקיות איפשהו בסינבר בRBY

haunter

New member
בקשר לבעלי החיים

איפה בדיוק היו בעלי חיים במשחק ובסידרה?
לפי מה שזכור לי, רק הפוקדקס מזכיר שמות של חיות.

Houndour

New member
הראו הרב דגים וציפורים...

ובקלפים של פוקימון יש המון בעלי חיים.

haunter

New member
אתה בטוח?

כל הציפורים לא היו פיג'ים/ספירואים? והדגים לא היו גולדין, מג'יקארפ וכל השאר?

למעלה