היי!!

ה מ ש י ח

New member
היי!!

אני המשיח, אני בת 18 עוד חמישה ימים, אני מכורה לסדרת פוקימון ומשחקי הגיימבוי והמחשב ואני הולכת להשתקע בפורום החביב הזה.. למה לא פותחים גם פורום יוגי-הו?

Light woman

New member
כי תפוז לא רוצים לצערנו הרב...

ברוכה הבאה, ואם זה המשיח אז בכלל! P: שאלה לי אליך... היית פעם בקייטנת אפיקים?

ה מ ש י ח

New member
למה לא?? כמו שאני יודעת יש ביקוש...

קיטנת אפיקים?!? תהרגי אותי אבל.. WTF?? אם את מתכוונת לקיבוץ אפיקים בעמק הירדן אז הקשר היחיד שלי אליו הוא שיש מישהו בביה"ס שלי שהוא משם. בכל מקרה, תודה על הקבלת פנים!! ויש לי שאלה נורא חשובה... בפרקים האחרונים של פוקימון קיבלתי את הרושם שכל הפוקימונים בוקעים מביצה. אין שומדבר שנולד כמו יונק? וגם.. איך זה מתנגש עם קנגסקאן שמגדל את הצאצא שלו בכיס?....

גם אני שאלתי את עצמי את זה

אולי קנגסקן מגדל אותו אחרי שהוא בוקע? כי במשחקים יש לו ביצה וגם לכל השאר. גם לא מסתדר לי הגור של לוגיה (סילבר). חשבתי שלוגיה הוא חסר מין כמו כל שאר האגדיים.

Light woman

New member
הוא חסר מין רק במשחק כדי שלא יהיה

לך המון המון לוגיות קטנות ברמה 5 ותוכל חס וחלילה לאמן אותו ( כי ככה אתה לא יכול להרבות אותו עם דיטו או בהחלפה אחד עם השני)

Houndour

New member
חיי המין שלי הם לא עסק של אף אחד!

באופן עקרוני יש לו. אבל מה הקשר עכשיו להואנדוור?

ה מ ש י ח

New member
../images/Emo12.gif סליחה על הפלישה לפרטיות...

השאלה היא אם גם הם בוקעים מביצים.... ולמה אם זה יונק?

K00lVulpX

New member
אני חושב שאני יודע...

מה היית מעדיפה לראות במסך הגיימבוי, פוקימון בוקע מביצה, או פוקימון שנולד מתוך הנרתיק של פוקימון נקבה הרה? כן, כך תיארתי לעצמי...

ה מ ש י ח

New member
המממ... חתיכת סוגיה

למה לא הבהוב כזה כמו של התפתחות והופ- פוקימון-תינוק ליד אמא גאה?

Houndour

New member
פוקימון זה לא יונק,

פוקימון הוא פוקימון. זה פשוט כך. מחלקה נוספת בין בעלי החיים. וכל פוקימון בוקע מביצה וא פוקימון לא יונק חלב אמו. ההורים נועדו אך ורק ליצור הצאצאצים (בדרך המסתורית שלהם) ולגדל אותם. טוזים.

ה מ ש י ח

New member
גם טאורוס בוקע מביצה? אני בספק!!

וגם, לא ראיתי חיות אחרות בכלל בכלל בסדרה ובמשחקים. חוצמזה, איך זה שפוקימונים, בתור מחלקה בממלכת החי, כוללים כזה מגוון עצום של חיות, צמחים, סלעים ויצורים מוזרים מפה ועד הוגעה חדשה?!?! לא נשמע לך קצת טיפשי? איך זה שגרידוס, סנטרט, איוויזאור וארטיקונו הם יצורים לאותה משפחה? אני תוהה.... חוצמזה, לנידוקווין יש ציצי!!

Houndour

New member
גם טאורוס בוקע מביצה

וגם סנורלקס. אבל הם בטח יותר קטנים כשהם בוקעים... הפתרון היחיד הוא שפוקימונים גדלים לגודל הסופי שלהם במהירות רבה מזו של בני אדם. גם לוגיה וזיגזגון. ואני לא יודע מה מפליא כאן אבל גרידוס, סנטרטף אייויזאור וארטיקונו, כולם פוקימונים. כן כן, בדיוק כך. לא משנה הסוג, המגדר או ההגדרה שלהם, כולם פוקימונים. מה עושים.. ויש בעליי חיים אמיתיים בעולם של הפוקימונים, בסדרה ובמשחקים. כבר היו כאן על זה דיונים, אפשר לדון שוב.

ה מ ש י ח

New member
אבל עדיין

לנידוקווין יש ציצי... לא משנה.. זו רק אני וההגיון הדרוויניסטי שלי.

Houndour

New member
חסר מין זה חסר מין

ולא רק במשחק. אלא כי הוא באמת שייך לקבוצת חסרי המין. וכן, אני יודע שזה יוצר סתירה עם העובדה שיש לוגיה אב ובן ואין לי מושג איך זה ייתכן. אבל מה שבטוח זה שלוגיה חסר מין בכל מקום, לא רק במשחק. בסדרה מדברים עליו בלשון זכר מטעמי נוחיות...

K00lVulpX

New member
ברוכה הבאה לפורום

הייתי בטוח שיש פורום יוגי... נו טוב, עדיף כך...

למעלה