היי

dana19il

New member
היי

אני חיילת שמשרתת כפקידה. סיימתי מגמה ביולוגית-כימית ואני מעוניינת ללמוד רפואה אחרי הצבא. הבעיה היא שכל כך רציתי להיות חובשת בצבא אך אני לא יכולה כי הקב"א שלי לא מי יודע מה... בכל מקרה, אני משרתת בחיל הרפואה וניסיתי איכשהו לצאת לקורס חובשות במהלך השירות אך הבנתי שזה בלתי אפשרי (אני גם לא יכולה כי אני לומדת בשעות הערב פסנתר וזה לא יסתדר אם אני לא אגיע כל יום הביתה). השאלה שלי היא אם אני יכולה להתחיל קורס של מד"א כחיילת? איך אני אסתדר מבחינת זמן (במחשבה שאני מגיעה קצת אחרי 18:00 הביתה)? תודה .

amitp

New member
שלום דנה

וברוכה הבאה. קורס נהגים מתנדבים של מד"א נמשך בסביבות ה3 חודשים (או יותר), כשבד"כ מדובר על 2 מפגשים בשעות הערב בכל שבוע, כך שאני מניח שהדבר אפשרי. איך זה יסתדר עם שיעורי הפסנתר שלך, על זה אני כבר לא אחראי... מה שכן, שאלה - את מעוניינת לעבור קורס חובשים של מד"א על מנת להתנדב במד"א? אם תצייני את איזור מגורייך אני אוכל לנסות ולהפנות אותך. בהצלחה ולילה טוב

paradan

New member
אולי תוכלי להיעזר במאמר

הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=311&msgid=11021420

dana19il

New member
אז ככה..

אני מעוניינת לעבור קורס חובשים כדי להתנדב במד"א. השאלה שלי היא אם אני יכולה להתנדב במד"א כחיילת שמגיעה כל ערב הביתה....? תודה.

מה לא?

כל עוד תעברי קורס אין שום סיבה שבעולם שלא תעשי את זה את רק צריכה אישור עבודה מהצבא...

amitp

New member
אישור עבודה-

לא מדובר בדיוק על אישור עבודה (שקצת בעייתי להוציא מהצבא בלי בעיות ת"ש למיניהן) אלא על אישור עבודה בהתנדבות (אותו אישור, רק בלי לקבל כסף... :) ), שקצת יותר קל להוציא, אבל את בטח מכירה עקב קרבתך לשלישות חר"פ..
בכל מקרה, אין שום בעיה להתנדב תוך כדי השירות הצבאי (ככה אני התחלתי, בתור חובש קרבי - שבת פעם ב...). מאיפה את בארץ, אם מותר לשאול?

למעלה