היי

slslsl

New member
היי

אז ככה הגעתי להחלטה שאני לא יכולה להמשיך יותר להיות האשה השנייה של משהו ואמרתי לו את זה הוא נפגע ממני וזה עוד יותר עצבן אותי שהוא כביכול לא מבין את המצוקה שממנה הגעתי להחלטה הזאת- אני לא ביקשתי אף פעם גם לא באותו היום שהגעתי להחלטה הזאת שהוא יעזוב את ביתו או משפחתו אבל הייתי חייבת לעצמי לנסות ולצאת ממנו זה היה מאוד קשה אלו היו הימים הכי קשים בחיי רציתי למות כי התגעגעתי אליו חשבתי כל הזמן - מה הוא עושה עם מי הוא עכשיו והלילות היו קשים ביותר כי חשבתי שאולי הוא מנסה להתפייס איתה ולפתוח דף חדש ואולי הידיים שלו נוגעות בה עכשיו ואולי הוא מחבק אותה מנשק שוכב איתה נותן לה לחוש טוב נאהבת מושכת סקסית כמו שנתן לי להרגיש היא בטח שם איתו מריחה את הריח הנהדר הזה שלו- נקי מתוק גברי לא ידעתי אם הוא חושב עליי אם הוא מתגעגע לא הבנתי איך הוא מחזיק מעמד לא להתקשר אליי והוא באמת החזיק מעמד כמעט 4 ימים ומכיוון שהוא עובד לילות לפעמים הוא היה ער לילה אחד ובארבע לפנות בוקר הטלפון שלי צלצל והוא שם לי שיר שאני מאוד אוהבת- שכאילו נכתב בשבילנו הקשבתי לשיר ונתקתי מיותר לציין שלא נרדמתי אח"כ- גם לא ישנתי לפני וככה במשך כמה ימים הוא מתקשר שם לי שיר ומנתק בסוף הוא דיבר

shir23

New member
אני מאוד מזדהה איתך

זה קרה לי גם כן, אחרי שהחלטתי לנתק את הקשר הוא עשה לי את אותם דברים, הוא גם היה מתקשר אלי הביתה, עד שלא התייחסתי וזה היה הדבר הכי כואב והכי קשה, אבל הבנתי שזה לא מגיע לי מישהו כמוהו, עברה עלי תקופה שאני לא רוצה לזכור אותה אפילו. אבל היום אני יכולה להגיד שאני גאה בעצמי, החיים שלי נראים עכשיו הרבה יותר טוב. עשיתי שטות וגם את למדתי, ניסיתי ראיתי שזה לא טוב ועזבתי. אני מקווה בשבילך שרק לא תישברי ותחזיקי מעמד.

slslsl

New member
אני לא הייתי כ"כ חזקה

פשוט לא סיימתי את הסיפור קודם הוא דיבר אמר שהוא אוהב שאני חסרה לו שהוא מתגעגע דיברתי איתו שעות הסוללות בפלאפון אזלו מרוב מילים הוא הבין אותי בסוף אבל הוא לא רצה שאני אברח לו אבל בכל זאת נסעתי לאילת- בת דודה שלי גרה שם והם מכירים אז כשנסענו ראיתי אותו מחכה בטרמפיאדה חצי שעה מהבית שלי בדרך שהוא ידע שאני חייבת לעבור בה והאמת היא שאמרתי לו שאני נוסעת הוא חיכה שם עם תיק ואמר לי שהוא עזב הכל שהוא החליט שהוא רוצה להיות איתי היה לי נורא קשה להחליט כי רציתי להיות איתו אבל פחדתי ממה שיקרה כשנחזור פחדתי שהוא יעזוב אותי שוב ויחזור אליה אבל פשוט נשברתי שראיתי אותו רציתי אותו והוא נסע איתי

slslsl

New member
כן אנחנו יחד

היינו באילת שכרנו חדר במלון וזה היה השבוע הכי יפה בחיי חזרנו לכיוון נבית ומאז אנחנו יחד אבל אנחנו יוצאים בחשאי הוא גר אצל אמא שלו עכשיו

shir23

New member
חמודה

אני מצטערת אם אני אפגע בך, אבל לדעתי חבל עלייך, את בינתיים סוגרת לעצמך את המזל שאת איתו. כי גם אם יבוא אלייך גבר מקסים ופנוי כמו שמגיע לך את לא תרצי אותו כי את קשורה להוא. אני יודעת שמה שאני יגיד זה לא יעזור, כי רק שתהיי שלמה עם עצמך ותחליטי שאת רוצה לסיים את הקשר תעשי את זה. בינתיים ילדה לדעתי חבל פשוט חבל ואני יודעת שיהיו פה עוד הרבה שיסכימו איתי, הרי הוא בחיים לא יהייה רק שלך, ואמרת שאת לא רוצה להיות האישה השניה אל תכעסי עלי, אני רק לא רוצה שתעשי טעויות ואז בגיל 30 תגידי מה פיספסתי ולמה ההיתי כזאת טפשה..

slslsl

New member
אני חושבת

שהפעם אנחנו ביחד לתמיד כי עברנו כבר כ"כ הרבה ביחד והשבוע הזה שהיה לנו יחד רק קירב בנינו

yarivos

New member
מה עם הצד השני?

אף אחד בעולם לא יכול לשפוט מישהו אחר על תפקידו ותיפקודו במערכת יחסים כלשהי, לכל קשר יש את היחודיות שלו ועם זה אני מניח שכמעט כולם פה יסכימו. מה שכן, עצרת פעם לרגע, רק לשנייה בשביל לבדוק את הצד השני. את האינטרסים והכוונות שלו? לא שאני שובר פה מיתוסים אבל בואו לא נשכח שאם מישהו באמת היה אוהב אותך הוא היה איתך עכשיו ולא מאכיל אותך סרטים בארבע לפנות בוקר. בשביל לעשות את זה לא צריך להיות גאון הדור ובטח שלא גבר, זה לא יאמן כמה שזה קל.. תחשבי על זה.

shir23

New member
היי

בוקר טוב. אני קראתי את ההודעה שלך, אין לי כרגע אפשרות לכתוב באישי- כנראה בעיה במערכת. בקשר למה שרשמת על החיוך, אני הרגשתי בדיוק כמוך, שאין לי בשביל מה לקום בבוקר. מכיוון שאני כ"כ מבינה אותך אני לא יהייה אחת מהחברות שלא מבינות אותך. תעשי מה שתחליטי בסוף, אבל אני מוכנה להיות חברה בשביל שתקומי בבוקר ותחייכי. שיהייה לך יום נפלא...

slslsl

New member
היי שיר

אני שמחה שיש מישהו שמבין עכשיו אני דיי מחייכת כי אני פוגשת אותו היום ומחכה לזה בקוצר רוח

shir23

New member
אני קצת

מקנאה... אני גם מתגעגעת לפגישות האלו. אבל אצלי זה בינתיים ישאר בגדר חלום עד שאני ימצא את האמיתי שלי......

למעלה