היי:)..

מימיל

New member
היי:)..

מה קורה אנשים?... אז ככה..:)..אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה אני חולת בנות גילמור!!.. אבל הבעיה היא שהתאהבתי בסדרה רק מאז שהיא משודרת בערוץ 3..., אז יש לי כמה שאלות..שאני ממש אשמח שתענו עליהן:).. 1- עוד כמה פרקים רורי ודין ניפרדים? 2- עוד כמה פרקים רורי וג'ס מתנשקים פעם ראשונה 3- מאיזה שנה הסידרה? 4- איזו עונה משודתר אצלינו עכשיו? 5- האם יש סיבה לכך שרורי בקושי מחייכת? 6- האם לורליי ולוק יהיו ביחד מתישהו? 7- האם ג'ס יעזוב את הסידרה ואם כן אז תהיה לרורי עוד אהבה אחריו? 8- האם אחרי שרורי ודין יפרדו הם יחזרו?.. וזהו בעיקרון:)... אני ממש ממש אשמח אם תענו לי כי אני מרגישה שאי די אבודה בכל עניין הסידרה אבל היא עדיין שולטת:)... וג'ס יצור פשוט מושלם.. באמת שהוא מושלם! אוהבת מימיל.:))

פִּיַייה (../images/Emo58.gif פה ולמעלה!)

דבר ראשון, אם את מתכוונת להישאר פה תקראי את המאמר לחדשים בשביל לדעת מה החוקים פה בפורום ולהיות בעיניינים. דבר שני, אחד החוקים- ספוילרים. כל פעם שאת כותבת ספוילרים בהודעות, תכתבי את הסימן
בנושא ההודעה ובתוכן את הספוילר עצמו/את התוכן של ההודעה. ו.. נתחיל עם התשובות- 1. רורי ודין יפרדו בעונה השלישית, שלא תשודר בארץ (בזמן הקרוב). מספר הפרק שדין יזרוק את רורי הוא 307. (3-עונה שלישית, 07-מספר הפרק בעונה). 2. מספר הפרק שבו ג'ס ורורי יתנשקו בפעם הראשונה- 308 (מניאקית הרורי הזאת, היא אמורה לסבול עכשיו).. 3. הסדרה משנת 2001. 4. עכשיו בכל יום שבת בערוץ 3 משודרת אצלנו העונה השניה. 5. אם יש סיבה לכך שרורי בקושי מחייכת? אני לא היא. אני לא יכולה לדעת את זה
. 6. אם לורליי ולוק יהיו ביחד מתישהו? השערה שלי ושל חצי מהאנשים בעולם- בטח שכן. השאלה היא.. מתי. תראי, אני מניחה שבעונה החמישית הם יהיו ביחד, זה ניחוש שלי. אבל הם משכו את זה כל כך וכבר יש סימנים לזה שבעונה החמישית הם יהיו ביחד. הם בטח גם יפרדו ובטח לורליי תהיה עצובה ויעשו מזה סיפור חדש. בקיצור- כן, לורליי ולוק יהיו ביחד מתישהו. 7. ג'ס עוזב בפרק מספר 321 (שזה פרק לפני הפרק האחרון לעונה השלישית) ומשאיר את רורי ללא חבר. אם לרורי תהיה אהבה חדשה? אני ממש לא יודעת. אבל אני מניחה שהיא תמצא מישהו.. 8. לא. דין גם יעזוב את הסדרה. זה הכל.

מימיל

New member
תודה לכולכן:)..../images/Emo58.gif

שניה יש דבר אחד שנאי לא מבינה.., אולי אני לא מבינה את כל הקטע של המספרים.., אמרת הרורי ודין יפרדו בפרק 7 בעונה השלישית וכתבת את זה בצורה :307..., ואמרת שרורי וג'ס יתנשקו פעם ראשונה בפרק 308 אז התכוונת לכך שהם יתנשקו בפרק ה8 בעונה השלישית?..או שזה יהיה בעונה שמשודרת כרגע בערוץ שלוש בימי שבת.., אם זה אכן יהיה בעונה הנוכחית עוד כמה פרקים זה יהיה? סליחה שאני מציקה בשאלות אבל זה חשוב.. ותודה על התשובות:)! מימיל.

Sweet Misery

New member
ברוך הבא! ../images/Emo58.gif

אני הדר, בת 15.
רק רציתי לתקן כמה דברים. עקרונית, הנשיקה הראשונה של רורי וג'ס מתרחשת בפרק האחרון בעונה השנייה (זו שמשודרת עכשיו בארץ). זה יהיה הפרק הרביעי שישודר בשבת הבאה. הנשיקה הראשונה שלהם כזוג אכן תתרחש בפרק השמיני בעונה השלישית, שעקב הסיכסוך עם חברה ההפקות של ה-WB, לא תגיע לארץ בשלב זה. ג'ס עוזב את הסידרה בפרק 20 בעונה השלישית. בפרק 21 הוא כבר בקליפורניה. כרגע מחפשים לרורי ידיד ממין זכר לעונה הרביעית - לא עוד אהבה. בעונה השלישית, לאחר פרידתו מרורי, דין מוצא חברה חדשה. לקראת סוף העונה דין הודיע לרורי שהוא וחברתו נישאים. דין לא ימשיך בסידרה כדמות קבועה אך יתארח בפרק או שניים בעונה הרביעית, קרוב לוודאי כדי לממש את החתונה עם הברבי שלו.

Blizzard Beach

New member
שלום לום לך../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

אני נעה, בת 12... ואין צורך שאני אענה לך על התשובות, שמרית כבר עשתה את זה
.

PURPLE CHICKEN

New member
ברוכבא.../images/Emo140.gif

טוב, אני נורא מצטערת, אבל לא קראתי מילה מההודעה שלך, כי היא מספויילרת, ואני נגד ספוילרים.
אניוויז, אנוכי ירדן, אבל את יכולה לקרוא לי איך שבא לך.
(מאז כניסתה של תמר "פוקי" לויט לחיי, הפקסתי לספור אותם.
) נמנמנמנממ... מה עוד? אני בת 14 מת"א, למקרה שאי פעם תחשבי עלי כאל פוטנציאל רומנטי.
הסבר קצרצר- בנות גילמור --> ב"ג --> באג -->
למקרה שאי פעם תתקלי ב-
לא מזוהה.
אני חושבת שזהו, אז הכי חשוב... תהני לך

frikin shin

New member
welcomim ../images/Emo24.gif

ג'ס אכן ייצור מושלם
ואמ.... ענו לך כבר על כל השאלות...

למעלה