היי

new Love

New member
היי

אם אני אכתוב פה קטע קצרצר בעברית אתם תוכלו לתרגם לי אותו לאנגלית? פשוט אני רוצה לשלוח את זה למישהו ואני מפחדת שיהיו לי טעויות =/

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifכמו שרוג' אמר..

בהחלט כן

Sonia Culochi44

New member
רז, אתה בנזונה, כוס עמאק!

אני מתעב אותך! קפוץ לי חתיכת הומו מזדיין! אני כוסון-אתה אסון!

פלאש, אני מניח

שלא תתנגד אם אני אמליץ למחוק את ההודעות של מר\גברת קולוצ'י שכנראה נכנס קצת יותר מדי עמוק לתוך המורדים, סובל ממשבר זהות די רציני, לא בטוח במיניותו וגם לא מבדיל בין המציאות ובין הטלנובלה.... ומר\גברת קולוצ'י, דוגמן העל (ראה תמונה), הכוסון האסון וכל שאר הסופרלטיבים, אין ספק שאתה אדם כל כך מדהים וכל כך מושלם עד כי השלמת את כל המשימות שיש בחייך ולכן יש לך זמן לבזבז על ריבים וירטואליים עם גדולים וטובים ממך, על הכנסת הודעות לא לעניין בפורומים מסויימים, על שימוש נאה בכל מיני תארים מעניינים, על נסיון לעודד התעמלות (קפוץ לי), על משחקי מילים שנונים וחכמים (אני כוסון אתה אסון) על שגיאות כתיב (כותבים את זה כוס אמאק מלשון בושת אימך בשפת בני הדודים שלנו), על חזרה על החתימה שלך (שכנראה כתובה בשפה כל כך גבוהה עד כי אי אפשר לראות אותה אלא אם יש לך גלאוקומה).... אין לי ספק שאתה אדם משועמם, מסכן, חסר לך מה לעשות ושליטתך באומנות ההעלבה לוקה בחסר... אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי ואני אלמד אותך, על בשרך, איך באמת מעליבים בן אדם... עד אז Rogue ממליץ להיפטר ולאשפז במוסדות מהסוג המתאים...

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifהייתי מוחק

אבל אהבתי את ההודעה שלך
ואני בהחלט מסכים עם כול מילה..ועוד מר קולוצ'י מתכוון לבוא למפגש הפורום שלי
אני לא חושב שאנשים יחבבו אותו כול כך..

Always a pleasure to be of service

שלא יגידו שאנשי הקהילות לא תומכים במנהלי הפורומים... אני שמח שאהבת את ההודעה שלי... לצערי זו הודעה שנכתבה בשבע בבוקר כך שאני לא בדיוק במיטבי מבחינת הכשרונות המילוליים... יכולתי להיות יותר מוצלח
... אך כפי שנאמר: טוב גרב מלוכלך אחד ביד משניים נקיים על החבל של השכן.... אני מניח שמר\גברת קולוצ'י עדיין צריך\צריכה להחליט בקשר למפגש הפורום הזה... הבנתי שבמורדים המציאו כמה שיטות מעניינות להביע אי-הסכמה בנושאים מסויימים... ואני בטוח שחברי הפורום שלך מכירים את השיטות על בוריין (אני לא צפיתי במורדים, התנגש עם זמן עבודה).... So perhaps he/she should reconsider... Keep up the good work Rogue איש-קריות

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifחחחחחחחחחח..../images/Emo6.gif

את השיטות אני אשמור לעצמי מכיוון שהן לא כול כך מקובלות בחברה המודרנית..ואכן אתה צודק! יכול להיות שחברי הפורום ישתמשו בהן כנגדו..את זה עוד נראה
בכלל, רואים שאין לו חיים..הוא כול היום בפורום, אורב לכול אחד, מקלל, ופשוט מראה את בורותו

על כך נאמר...

הזבוב מזמזם במקום שבו הפנתר שותק שבדיוק כמו הפתגם הקודם הוא מסדרת פתגמי החוכמה של Rogue... מדהים לחשוב שאנשים משועממים מספיק בשביל לחיות כאלה חיים
אגב... מאחר והשרשור הזה מתחיל בשאלה בקשר לתרגום אז הנה כמה תרגומים נאים לפניני החוכמה של קולוצ'י... Jump me - קפוץ לי Human picking up weapons - הומו מזדיין Rotten cabbage - כרוב רקוב (ממש מומחה בחריזה, קולוצ'י זה) ואם בחריזה עסקינן, הרי כמה חרוזים באנגלית Mister Coluchi insulted Flash today But he unluckily discovered, much to his dismay That Rogue and his venomous tongue rest in this place And the dreaded Raider now reddens Coluchi's face Coluchi's brain, by psychiatric definition is like a very nice car, with no sign of ignition And as Rogue says, with a tongue like a knife Perhaps he should go home and rethink his life Coluchi may think himself pretty smart But he really must understand he's no more than a fart his rhyming is low, his intellect questionable He needs to talk to Rogue if he wants to sound reasonable And one last comment, about the life-less kid He may have drank a few glasses of enhanced mead And if he now feels that his mind's left out in the rain Rogue would suggest that he call the doctor and buy a brain Rogue מלמד חריזה עוינת ופתגמים סיניים עתיקים (שגילם חמש דקות בדיוק)

Flash Button

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי מאוד את השני והשלישי

מאז ומעולם

הייתה הלשון של Rogue כלי נשק יעיל לא פחות וברוב המקרים יותר משרירי הזרועות...
והרי ההוכחה... תפתח את התמונה בחלון נפרד כדי למצות את ההנאה מהלשון הזו... אגב, פלאש, אם כבר הועלה העניין, מתי נעשה מפגש לפורום שלנו? Rogue ולשון הארס

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifאממממ..

הלשון שלך הרבה יותר יעילה ומגניבה משל מר קולוצ'י
ובקשר למפגש פורום - צריך לראות כמה אנשים יבואו..ואז נקבע מקום שנוח לכולם

פלאש, שאלה קטנה

אני לא כל כך מתמצא בתחום... אבל אפשר למנוע ממישהו לגמרי את הכניסה לאיזה פורום? Por ejemplo הIgnore של איציק... אפשר לעשות משהו דומה לקולוצ'י מהיר-ההקלדה וצר-האוצר-מילים?

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifרוג'

אפשר לחסום אותו..אבל בעיקרון הוא לא עבר על שום חוק
הוא רק אמר שהוא כוסון..חחח

Sonia Culochi44

New member
בדיוק!!!!!!!!

איך עברתי על החוק? אמרתי את האמת? מה כבר אם לא משקרים במדינה הזאת חוסמים אותך מהפורומים? *NOT* אני הכי כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה