היי

היי

היום נכנסתי פעם ראשונה לפורומים של תפוז ופתאום ראיתי את הפורום הזה ונדלקתי, איך לא חשבו על זה קודם? ח"ח למנהל! אוקיי, אז אני אספר על עצמי קצת ובסוף יש לי שאלה אז, אני תמיר בן 15 מירושלים, אני מתעניין בכישוף מאז שהייתי בן 12, בשנתיים הראשונות זה סתם היה בשביל "פאן" כזה לקרוא על זה, אבל בתחילת השנה הזאת אחרי שניסיתי כמה כישופים וכולם עבדו! התחלתי להכנס לתוך זה לעומק. ולשאלה שלי: אתמול ישבתי בחדר, סגור, כמו כל יום בשעה 22:00 לחשוב קצת על מה השגתי היום ומה לא, ומה הייתי צריך להשיג, על מהות החיים וכל זה, תעשו את זה, זה נפלא! בקיצור, איך אני אגיד, אתמול היה יום ממש חרא, הייתי עצני לאללה נכנסתי לחדר ישבתי בעצבים שתי דק', פתחתי טלויזיה והחלטתי שהיום אני מוותר על החשיבה (אולי כי לא רציתי להודות שאתמול לא השגתי כלום), אחרי ממש דקה בערך, האור והטלויזיה נכבו, וזה לא היה קצר או הפסקת חשמל, כל הבית דק, חוץ מהחדר שלי. ניסיתי להדליק את האור והטלויזה בחזרה - לא עבד. ישבתי, והחלטתי שאולי זה סימן שאני צריך לחשוב... ישבתי בחדר וחשבתי, נרגעתי והחלטתי שלא קרה כלום, מחר יהיה בסדר, ופתאום ברגע שהגעתי למסקנה הזאת, האור והטלויזה חזרו לעבוד. אתם חשובים שזה היה באמת סימן? גם לכם קרה דבר דומה כתוצאות מרגשות או ממשהו שחשבתם עליו? תודה לכם, ואני מקווה להיות שותף פעיל בפורום הזה. תמיר

jbu

New member
זה קורה

כנראה שנכנסת למצב אלפא משום לא חשבת ורק התרכזת במשהוא אז כנראה ששלחת אנרגיה בצורה מסוימת וכיבת את המנורות, רק שאלה אחת:האורות והטלווזיה דלקו אחר כך? כול פעם שאני קורה ספר או מכין את הציוד שלי המנורה מתחילה להבהב היבהוה ארוך כזה, זה משום שאני פתחתי אנסטקטיבית חוש שאומר לי שעלות אנרגיה כול פעם שאני עושה כישוף אפילו שאני בא לחבר שלי ואנחנו סתם מתחלים לדבר על הכישוף שאנחנו הולכים לעשות אני מתחיל לעלות אנרגיה, זה בגלל הרצון האישי שלי לעשות כך. וכן כשמתרגשים דברים כאילו יכולים לקרות.

jbu

New member
אפשר לומאר הפיכת יותר

אפשר לומאר הפיכת יותר אנרגיה זמינה, להוציא אנרגיה מהצאקרות רקוד או כול דבר כדי לעלות רת רמת האנרגיה. ושאלה לכול מי שבשירשור הזה ואמר שיש לו הרבה אנרגיות, האם אתם אוהבים קינמון?

ToryMaster

New member
אני לא קשורה לשרשור

אבל... אני מלאה באנרגיות, תמיד... מה הקשר לקינמון?

Tatu4Taty

New member
זאת שאלה כללית?

כן אני אוהב קינמון. כי זה מריח טוב וזה גם טעים בתוך סיידר חם. זה גם מאוד קשה לשרוף אותו... שוב, הקשר לאנרגיות?

AngelFromHell

New member
קרה לי משהו דומה

החדר שלי זה הממד ובזמן שהיה מלחמה או אתרעה או מה שזה לא היה היה איזה שבוע שהחלון שלי היה אטום ואני רוב הזמן שאני בבית אני בחדר. והתעצבנתי על זה שאין לי אור שמש טבעי והייתי חייבת להדליק את המנורה כל הזמן וזה שיגע אותי והתחלתי להתעצבן על האור המגעיל שהיה בחדר בקיצר המנורה נשרפה פעם אחת אחרי שאמרתי שמעצבן אותי להיות בחדר ואז החלפתי אותה וחמש דקות אחרי זה היא נשרפה שוב ואז החלפתי שוב ואחרי כמה דקות שוב היא נשרפה .... זה קרה בערך איזה 10 פעמים עד שנגמרו לי כל להחלפה בבית...... זה היה מוזר... ובסוף הייתי צריכה להביא מנורה אחרת לחדר וגם היא נשרפה..... יום אחרי זה אמא שלי החליטה שאפשר להוריד כבר את הסלוטייפ ולפתוח את החלון שלי ומאז האור אצלי בחדר עובד נורמלי

Swicca

New member
אני דווקא לא ממש מת על קינמון......

.... הוא מציק כי יש לו ריח נעים כזה אבל הוא לא מתוק מספיק ..... בעעעעעעעעעעע!!! :p

OmriEd

New member
קרה לי משהו דומה...

אני הייתי באמצע תרגול להגיע למצב אלפא ...והמנורות פשוט נכבו ... הבעיה אצלי שהמנורות לא נדלקו הם פשוט מתו. הקטע שיש לי 3 מנורות בחדר ואף אחת מהם לא דולקת.. אולי אני צריך עוד להגיע למסקנה הזאת שאתה הגעת כי גם לי היה יום מאוד מאוד דיכאוני. אני ימשיך לחפש את המסקנה הזאת ויודיע לכם על התקדמות.

למעלה