של קזנזידיס מה שיש לך אני בטוח שאין לך מה שיש לי. אני מוכן להתערב איתך בשם כל הפורום. לי ולגש מאיר חבר שלי יש חומר על קזנזידיס. שאין לאף אחד בארץ וגם מעטים אנשים שיש להם ביוון.
יש לי שערה מהזקן של הגדול מכולם סטליוס קאזאנדזידיס ופעם שהוא שר לנו רק שורה אחת מהשיר "אני אשת הנשר " אספנו בשקית את הבל פיו והכנסנו לקופסא אטומה . עכשיו בגלל המצב הכלכלי הקשה אני מוכרח למכור את שניהם למרבה במחיר הצעות בפורום.
אני מצטער עוד לא עברתי את הנכד של גש בגיל חוץ ממנו יש אולי בודדים שיש להם כמות של דיסקים אבל אם אתה מכיר יהודה השמן מהכרמל אתה בטוח מכיר אותו אז תשאל אותו . מעוניין להעשיר את המלאי אני יודע שזה חומר חשוב ושיש לו ערך שאין לו מחיר אבל אני בחור אחראי מקווה לפגוש אותכם בגבעה אני אשב עם יהודה באותו שולחן . ואני בטוח שגש 1000 מכיר את יהודה.
מצטער אני לא כל כך מנוסה בעניין האינטרנט יחסית חדש אז אני כאן בפורום בדרך כלל בשעות הלילה הקטנות עם סטליוס כמובן אז מצטער על ההצפה יש לי רק כוונות טובות לשתף כמה שיותר אנשים במידע שברשותי על סטליוס כי לא להרבה יש כל כך הרבה חומר עליו. תודה לקחתי לצומת ליבי .נ.ב יוסי אשמח להכיר אותו בכיף