היי

eliran88

New member
אחחחח רפי רפי, תודה רבה אבל

למה פתחת עשרים נושאים חדשים? יכלת פשוט לשרשר ע"י כניסה להודעה הראשונה שלך ושם ללחוץ על הוספת תגובה, אני מקווה שענת תגיע מהר ותסדר את זה.

eliran88

New member
חחחח תיארתי לעצמי

לא נורא, תסלחי לו, רואים שהוא התכוון רק לטוב.

רפי אל תגיד שיש לך חומר של הגדול

של קזנזידיס מה שיש לך אני בטוח שאין לך מה שיש לי. אני מוכן להתערב איתך בשם כל הפורום. לי ולגש מאיר חבר שלי יש חומר על קזנזידיס. שאין לאף אחד בארץ וגם מעטים אנשים שיש להם ביוון.

zbekiko

New member
למי יש יותר?

יש לי שערה מהזקן של הגדול מכולם סטליוס קאזאנדזידיס ופעם שהוא שר לנו רק שורה אחת מהשיר "אני אשת הנשר " אספנו בשקית את הבל פיו והכנסנו לקופסא אטומה . עכשיו בגלל המצב הכלכלי הקשה אני מוכרח למכור את שניהם למרבה במחיר הצעות בפורום.

ATINA

New member
השם מעיד על ההברקות

סחתיין. שם מיוחד עם מקצב מיוחד לאדם שכותב מיוחד. עלה והצלח. (אתינה שוברת צלחת!)

ATINA

New member
היה לי ../images/Emo15.gif במחשב....

מקווה שהתגברתי עליו. ותודה. על קבלת הפנים.

zbekiko

New member
אתינה דברנו על המצב הכלכלי

לא חארם לשבור צלחת תעבירי אותה במסר אלי אולי אני אוכל דולמטס כמו שהגדול מכולם אכל בתאריך 23.7.86 בצלחת זו ולתפארת מדינת ישראל.

stelios101

New member
סטליוס

אני מצטער עוד לא עברתי את הנכד של גש בגיל חוץ ממנו יש אולי בודדים שיש להם כמות של דיסקים אבל אם אתה מכיר יהודה השמן מהכרמל אתה בטוח מכיר אותו אז תשאל אותו . מעוניין להעשיר את המלאי אני יודע שזה חומר חשוב ושיש לו ערך שאין לו מחיר אבל אני בחור אחראי מקווה לפגוש אותכם בגבעה אני אשב עם יהודה באותו שולחן . ואני בטוח שגש 1000 מכיר את יהודה.

רפי ראה בקבצים בפורום

הכנסתי תמונות שלי בביקור לפני חודש ביוון ביקרנו. אני ובלליס וראובן ויאניס קלמטינוס בקבר של קזנזידיס. הינו גם אצל אח של קזנזידיס סטפיס.

stelios101

New member
12אניהיא

מצטער אני לא כל כך מנוסה בעניין האינטרנט יחסית חדש אז אני כאן בפורום בדרך כלל בשעות הלילה הקטנות עם סטליוס כמובן אז מצטער על ההצפה יש לי רק כוונות טובות לשתף כמה שיותר אנשים במידע שברשותי על סטליוס כי לא להרבה יש כל כך הרבה חומר עליו. תודה לקחתי לצומת ליבי .נ.ב יוסי אשמח להכיר אותו בכיף

למעלה