היי...

DanaNoName

New member
היי...

אני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה אבל בכל זאת ננסה: טוב אז ככה. יש אחת שאני ממש שונאת (מהכיתה שלי). היינו פעם חברות ועכשיו כבר לא.. היא תמיד גורמת לי להרגיש מגעילה עם עצמי (בכך שהיא מסתכלת עלי כזה מלמעלה או מקבלת ציונים טובים במקצועות בלתי מובנים עד שבא לחנוק אותה.. לפעמים אפילו מותירה אותי לבד בהפסקות ומסביבה כולם... :/ לא נעים) בקיצור השנאה אליה מצדי הולכת וגוברת ובא לי לעשות לה משהו שהיא לא תשכח בחיים... אבל שהיא לא תדע שאני עשיתי לה את זה... בא לי לאמלל לה את החיים... אז אולי יש לכם הצעות טובות כדי לאמלל לאנשים מגעילים את החיים?? תודה מראש! (מקווה שזה היה מספיק מובן ולא ארוך מדי)

חיפiשית

New member
היי גם לך..

תשמעי בקשר לילדה שאת לא סובלת , אם היא מגעילה זה לא אומר שאת צריכה להיות כמוה.. אל תתקרבי אלייה והיא לא אלייך..זאת אומרת שאם את נשארת לבד בהפסקות, תצאי..יש עוד המון המון ילדים בביצפר.. וכשהיא משיווצה בציונים שלה בכוונה לידך, תתעלמי!! עזבי אותה בשלה..שתעשה מה שהיא רוצה..תראי לה את מתעלמת ותראי איך זה יעצבן אותה.. בקיצור אל תיסחפי אחרי אנשים מגעילים ותתנהגי כמוהם.. הם מגעילים..? יופי להם שיהנו..אבל את תמשיכי להיות מי שאת..ואל תתייחסי אליהם

אני לא יודע ../images/Emo3.gif

אבל את בטוחה שאת רוצה לפגוע בה ?! בשביל מה ? אף פעם לא הייתי במצב שאני באמת רוצה לפגוע במישהו ממש קשה ...

Moranus

New member
רסני את עצמך...

עוד מעט בעצם כבר עכשיו חופש את לא רואה לא שומעת לא איכפת לך ממנה אל תתנקמי בה בסוף הנקמות חוזרות אלינו... תייהי את בסדר ותתעלמי ממנה תראי לה שהיא לא מזיזה לך... את לא חייבת לנקום את יכולה לעקוץ להגיד מילים שלפעמים מייבשות ותוקעות אותה אבל מילים לחוד ומעשים לחוד (אני מתחילה להישמע כמו סבתא שלי)

למעלה