היי

XiroX

New member
היי

אוקי, יצרתי טופס הכנסת הודעה. עכשיו יש לי בעיה כזאת- אני רוצה לעשות בדיקה של הקלט, נגיד, אם לא הכניסו שם כותרת והודעה. אז עשיתי
if !($tfmsg) and !($tfhn) //tfmsg is the boolean for msg entery, tfhn { // is for headline entery. echo "you must enter n or msg<br>\n"; include 'post_msg.php'; }​
עכשיו, אני יודע שהוא נכנס לתנאי בלי האינקלוד, אבל ברגע שיש אינקלוד הוא פשוט קורס. ואני יודע שאני לא מביא הודעת שגיאה, אבל זה רק בגלל שלעיתים רחוקות מאוד אני מתליח לגרום לו לתת לי אחת כזאת, וכבר עשיתי כל מה שאני יודע (אני משתמש ב IIS). בכל מקרה, אני אשמח מאוד לפתרונות. תודה רבה

shanor

New member
מממ...

אפשר לנסות הרבה מאוד דברים, הבעיה שאתה מתאר היא משהו כמו "יש לי בעיה, אין לי מושג איפה היא או מה היא בדיוק אבל התוצאה היא שהכל קורס...". אני יודע שזו קצת הקצנה של מה שכתבת אבל זה בערך זה. המלצה לעתיד, קצת יותר פירוט על הבעיה יכול לעזור. הפירוט יכול להיות למשל הודעת שגיאה - שאתה אמור לקבל.... או למשל מה בדיוק קורה כשהכל קורס??? הפרוססים של ה- IIS נתקעים, או שהוא פשוט יוצר שגיאה של יישום שקרס וכו', כי לכתוב הכל קורס, זה קצת כללי מדי. בנוגע לבעיה עצמה, אני אתן כאן משהו מאוד כללי כדי שתוכל לנסות לדבג (לאתר שגיאות אפשריות). קח את הקוד שיש בתוך קובץ ה-INC, תעשה לו COPY ו- PASTE לתוך הסקריפט עצמו שמריץ אותו. אם הקוד בתוך ה- INC הוא ארוך אז אפשר לשים אותו בתוך פונקציה כל שהיא כך שבמקום לקרא לקובץ אינקלוד, אתה קורא לפונקציה (שתעשה את אותו הדבר בדיוק). קודם כל תבדוק האם זה קורס... אם לא קורס כאן, תבדוק את הקבצים של ה- IIS אולי שווה פשוט להתקין אותו מחדש (תבדוק במיקרוסופט, מה הם אומרים על הבעיות הללו). אם הוא כן קרס, אז אולי כדאי ללכת שורה שורה ולאתר את הנקודה שבה השרת קורס ולבדוק מה בדיוק קורה שם. האם יש נקודה אחת קבועה או שכל פעם הקריסה מתרחשת בנקודה אחרת. הדברים כאן הם כלליים, אבל אם יש משהו שמאפיין את המצב שבו הדברים קורסים לך, (שורה מסויימת, קובץ מסויים, פקודה מסויימת משתנים מסויימים וכו'), אם נדע יותר אולי אפשר יהיה לעזור קצת יותר. מקווה שעזרתי ולו במעט. בברכת הצלחה, שנאור.

N i X

New member
לקחתי את הקוד שלך, שמתי אצלי ו:

הנה מה שקיבלתי כשאני מנסה bla.php?tfmsg=sdgsdg&tfhn=1235
Parse error: parse error, expecting `'('' in /usr/home/yury/public_html/bla.php on line 2​
אגב, יש לך ב php.ini :
display_errors = On​
ולפתרון:
<? if (!($tfmsg) and !($tfhn)) //tfmsg is the boolean for msg entery, tfhn { // is for headline entery. echo "you must enter n or msg<br>\n"; include 'post_msg.php'; } ?>​
אתה אמור לשים את התנאי בסגוריים.
if (תנאי) { do_something; }​

למעלה