היי

ToryMaster

New member
היי

אני בהשפעת כדר שינה עכשיו. וכשאני בהשפעת כדורי שינה אני שומעת כל מיני קולות, חלקם עוינים. זה ממש מפחיד... כאילו, אני מדברת איתם, ו...לאר יודעתץ אוף, אני אגיב מחר על ההודעה הזו ואסביר אותה

THE gray

New member
אני....

ךקחתי פעם כדור שינה והרגשתי כאליו אני מרחף זה היה לגמרי מוזר......מה הם שמים בכדורים היום.......

ToryMaster

New member
חיפ

הנה ההסבר: כשאני שוכבת במיטה אני פשוט מרגישה כאילו אני במקום אחר לגמרי וכאילו יש סביבי אנשים שמדברים איתי, זה לא חלום, כי אני ערה... חלק מהאנשים האלה לא כ"כ נחמדים לפעמים זה מזור... וזה אפילו מפחיד, מה זה לדעתכם?

jbu

New member
אתה עושה את "העמוד האמצעי"?

אתה עושה את "העמוד האמצעי"? כי זה מפתח את חושים לעולם האסטרלי,זה כנראה רוחות חבר שלי שמע אחת...

jbu

New member
איזה נאיבי אני זה כנראה בגלל הכדור.

איזה נאיבי אני זה כנראה בגלל הכדור....או חוסר שינה או שניהם

THE gray

New member
לא זה היה מזמן.......

כשעוד ישנתי......ובכלל לא ידעתי מזה העמוד האמצעי.......:)

ToryMaster

New member
דיברת אלי?

1. אני בת 2. מה זה העמוד האמצעי? אני לא קשורה חשומדבר שקשור לשערי חיות, מסעות אסטרליים ושות' מה שמוזר זה שאני לא שומעת אף אחד מהדברים האלה בלי הכדור

jbu

New member
מוזר או רציונלי?

הכדור הזה הוא סם וזה לא מפתיע שאת שומעת קולות שאת לוקחת אותו. זה כמו שיבוא לי אחד עד טריפים יגיד לי שהוא מכשף אדיר שמוציא כדורי אש היד בלי כלום..... אבל מכיוון שאני לא ממהר לשפוט תקשבי מה תעשי: תכנסי למצב אלפה בעזרת מדיטציה ותראי אם הקולות חוזרים. למאו שאם זה לא הכדור אז אני הגמל של קמל,וזה לא סיגריה שעישנתי בפרסומת, למה אתם חושבים שהיה לי את החיוך המטומטם הזה על הפרצוץ שלי??? לפחות נהייתי מפורסם.....

ToryMaster

New member
אממממם

אני מתביישת לשאול... אבל מה זה מצב אלפא ומה המטרה שלו?

כדורי שינה...

כן לא כתבתי בפורום מקודם... במקרה עברתי פה וראיתי את ההודעה הזאת ואני חייבת להגיד משהו... ToryMaster: אל תקחי כדורי שינה סתם אלא אם כן יש לך בעיות להירדם ואת ממש צריכה אותם. זה סם לכל דבר אפילו שהוא חוקי. הכדורים הטבעיים הם בסדר כעיקרון לפי מה ששמתי לב עד עכשיו, אבל החזקים עם הכימיקלים הם ממש ממש לא טובים ואל תקחי אותם אלא אם את חייבת. מנסיון אישי. חוץ מזה שלקחתי אותם מלא כי היו לי בעיות שינה, והייתי במיטה מתחילה להזות דברים... פעם אחת עשיתי את הטעות של החיים שלי ולקחתי כדור ואז התחלתי להסתובב בבית וכו. נכון שזה נראה כיף והכל וסבבה בוא נהזה ועניינים, אבל זה ממש לא טוב וזה לא מביא אותך לשום סיטואציה טובה. אני יודעת שזה נשמע כאילו שהגזמתי ובגדול, אבל בבקשה תאמיני לי ואל תגידי לי דברים כמו זה שאני צריכה להירגע ולא להגזים כי את לוקחת אותם לפעמים סתם בשביל הצחוקים...! מאחר שאת בפורום מאגיה וכישוף... תאמיני לי שאפשר לעשות את כל הנסיונות האלה גם בלי השפעה של שום סם (כן, סם). אוקיי, enough!

ToryMaster

New member
אוקי

אני את הכדורים שלי קיבלתי מהפסיכיאטרית שלי, ואני לא לוקחת אותם סדיר אפילו, רק כשקשה לי להירדם הבעיה שאני לא בטוחה שהקולות האלה הם הזיות או שהם... לא יודעת אני שומעת זמזומים לפעמים, כאילו מישהו מדבר סביבי אבל זה מעומעם ואני אל מצליחה לפענח מה אומרים... אולי הכדורים כאילו... לא ידועת

הקולות

זה קשור לכדורים? כי אני יודעת שבמשך שנים הייתי שומעת קולות כמו שאת מגדירה בלי קשר לכלום... הכדורים האלה בכל מקרה ישפיעו עלייך בצורה הזאת, לא חשוב אם את לוקחת אותם סדיר. זה שקיבלת אותם מהפסיכיאטרית לא אומר שהם לא ישפיעו ככה, זה רק אומר שאישרו את הבעיה אצלך. אני רק אומרת שעדיף לא לנצל אותם וגם לא לשקוע יותר מדי במה שזה עושה לך ויותר לנסות לנצל את המצב ההזוי כדי להירדם. אם את לא מצליחה להירדם גם עם הכדורים אז אין לך בכלל בשביל מה לקחת אותם.

למעלה