היי...

היי...

ראיתי שמחר תהיה בפורום מישהי שאחראית על זכויות התלמידים או משו... וחוצה-מיזה תגידו- יש לכם בכיתות מאווררים או מזגנים?

Dark Star03

New member
חצי תשובה:::

אמ... בקשר לאירוח אין לי מושג גם לא הייתי כאן כמה ימים... וכן אצלינו בביצפר בכל החדרים יש מזגנים שדרך אגב הם ממש מעולים... אפילו שלא חדשים כלל... למה את שואלת בקשר לזה?

כי אנחנו הופכים לגלידות נמסות!!!

לנו בבצפר אין מאווררים ואין מזגן אנחנו מתים מחום ועוד המורות רוצות שנתרכז בשיעורים!! איך זה אפשרי? חם נורא אסור לשתות בשיעורים! (מותר רק מים- אבל בלי קרח כאלה שמקפיאים.. זה עושה רעש שמנסים להמיס את הקרח) אז אנחנו מתים מחום בשיעורים ורציתי לדעת אין איזה חוק בזכויות של התלמידים על זה כי זה פשוט בלתי נסבל!

תשבתו

תעשו מה שאנחנו עשינו בבית ספר היסודי היתה כיתה שהמזגן התקלל ולא כנו לנו חדש ונמסנו אז יום אחד היה שיעור ושיעור שלם לא הוצאנו דברים לא עשינו כלום כשהיה הוציא תלמידים שמחנו וצעקנו "יש" וזה עזר אחרי שיחה ארוכה עם המחנכת איזה צעקות קיבלנו מזגן אכשיו אני בחיטבה יש מזגן אנוחנו קפואים בשיעור

sichi

New member
לא רק שאין לנו מזגנים או מאווריים..

אם המבנה שלנו הוא משנות ה30-מבנה ערבי, וההסקות לא עובות, ויש הצפות בכיתות.. איזה חודשים למדנו בכיתה שהיתה בה הצפה מההסקה... אז אל תתלונו!!!

למעלה