היי

shelly egan

New member
היי

מה נשמע? תקשיבו, הייתי חייבת לשתף אתכם בחלום על אנדריאה שהיה לי...: הייתה לי חברה שהשתתפה באיזה חידון, שהפרס עליו היה ללכת לבית למלון בו אנדריאה שוכנת (-זה היה מלון בישראל, כנראה שהם פשוט באו להופיע כאן). אז אותה חברה שהשתתפה בחידון, זכתה בו, וכשהיא זכתה, אמרו לה שהיא יכולה לקחת איתה עוד חברה. אז היא הודיעהלי את הבשורות, וכמובן ששמחתי... ~~~ נכנסתי לבית המלון. דבר ראשון שחשבתי כשראיתי אותו היה 'וואו, זה מפואר...' אח"כ התברר לי -מסיור שמישהי לא מוכרת עשתה לי במקום- שזו בכלל פנימייה (-יוקרתית לגמרי) היו שם מעליות, חנויות, כל מיני חדרי משחקים וגם כיתות לימוד... אחרי הסיור -הייתי לבד, בלי חברה שלי- הלכתי לפקידה שם ושאלתי אותה איפה זה החדר אורחים, אז היא אמרה לי שזה ממש מאחורי, הסתובבתי אחורה ולא ראיתי את חברה שלי, או את אנדריאה. הסתובבתי בחזרה לפקידה ושאלתי אותה 'תגידי, את יודעת אולי איפה אנדריאה נמצאת יחד עם אותה ילדה שזכתה בחידון..?' אז היא אמרה לי שכן, ושלחה מישהו שיוביל אותי אליהן. נראה לי זה היה במרתף... בכל מקרה, אני נכנסת לחדר רואה מולי מישהי יושבת על כסא עם הגב אליי -אנדריאה- ואת חברה שלי מולה, מנהלות שיחה קולחת... היה לי קצת לא נעים להיכנס אבל בסוף נכנסתי, וחברה שלי הציגה אותי בפני אנדריאה. אחרי כמה שניות כשעיכלתי את המצב, הסתכלתי על אנדריאה וחשבתי 'איזו מכוערת!, זו אנדריאה "היפה" שכל הזמן אני רואה תמונות שלה, ולפעמים גם קליפים שלה ושל הקורס?!' ניסיתי להשוות את אנדריאה שישבה מולי, לבין אנדריאה המוכרת, והגעתי למסקנה שכל קשר בין האישה הזו לבין אנדריאה -הוא מקרי בהחלט!!!- אחרי שיצאנו מהחדר ומהמלון, אני וחברה שלי, חשבתי לעצמי 'דוקא, אם היא יודעת שמעריצים באים לראות אותה, אז היא צריכה להתאפר, להשקיע קצת ולהיראות במיטבה...' -סוף-

shelly egan

New member
בחלום...

היא נראתה שונה לגמרי (-בחלום) מאיך שהיא נראית (-במציאות)

LorDofTheCoRRs

New member
../images/Emo6.gif

אני אוהבת חלומות כאלה... אבל מוזר שחלמת שאנדריאה מכוערת כי לא נראה לי שהיא מכוערת.
אבל, תמשיכי לחלום חלומות כאלה ותראי שתתעוררי מאושרת

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo2.gif

אנדראה מכוערת? לכלכת
(כן אני יודעת שזה רק חלום
) האמת? היית ממש מאופקת בחלום. היית צריכה לקפוץ עלייה בהתלהבות...

חח גדול../images/Emo6.gif

ולמה רק לי אין חלומות של עליהם, למרות שאני חושב עליהם 24/7 אף פעם לא חלמתי עליהם, אני אפילו מוכן לחלום על ג'ים
.

גם לי היה חלום מוזר...

לפני כמה זמן, לא הרבה לפני המפגש שלנו... **************************************** אני ועוד איזה 5 מכם (אני לא זוכר מי, לא ראיתי אתכם אלה זה פשוט היו כמה דמויוץ שידעתי שהן החבר'ה שלי מהפורום- נקמה לי שאלה היו צחי, שרון, מירי, אמיר ודניאל) היינו בבאולינג שנראה ד"א שונה לגמרי ממה שהיה במציאות... מה גם שהוא היה ריק לחלוטין חוץ מאיתנו. שיחקנו בבאולינג ואחרי כמה זמן פשוט התיישבנו ליד אחד השולחנות ודיברנו. פתאום ראיתי דמות מוכרת נכנסת מהכניסה... שנייה אחרי גם אתם ראיתם אותו ומיד זיהיתם אותו. נופפנו לג'ים לשלום וקראנו לו להצטרף אלינו. באמצע שיחה קולחת בין כולנו, נכנס פתאום איש, עמד בכניסה והתכוון להתקרב אלינו. פתאום הוא הבחין בג'ים וזיהה אותו, הסתכל לו בעיניים... והלך. יותר מאוחר התברר לנו שזה היה מחבל.

גם לי היה חלום מוזר... *שכתוב

לפני כמה זמן, לא הרבה לפני המפגש שלנו... **************************************** אני ועוד איזה 5 מכם (אני לא זוכר מי, לא ראיתי אתכם אלה פשוט היו כמה דמויות שידעתי שהן החבר'ה שלי מהפורום- נדמה לי שאלה היו צחי, שרון, מירי, אמיר ודניאל) היינו בבאולינג שנראה ד"א שונה לגמרי ממה שהיה במציאות... מה גם שהוא היה ריק לחלוטין חוץ מאיתנו. שיחקנו בבאולינג ואחרי כמה זמן פשוט התיישבנו ליד אחד השולחנות ודיברנו. פתאום ראיתי דמות מוכרת נכנסת מהכניסה... שנייה אחרי גם אתם ראיתם אותו ומיד זיהיתם אותו. נופפנו לג'ים לשלום וקראנו לו להצטרף אלינו, והוא נכנס והתיישב ביננו. מתברר,שהקורס תיכננו להגיע לארץ אז הוא טס כדי "לסקור את האיזור". באמצע שיחה קולחת בין כולנו, נכנס פתאום איש, עמד בכניסה והתכוון להתקרב אלינו. פתאום הוא הבחין בג'ים וזיהה אותו, הסתכל לו בעיניים... והלך. יותר מאוחר התברר לנו שזה היה מחבל.

AMIR HOREV

New member
אמא'לההההההההההההההה

איזה חלום מפחיד!!! אכלת ממתקים לפני השינה???? אתה יכול להוציא את הסרט הצעקה 3

למעלה