היי

michal optimit

New member
היי

אני יודעת, אתם תכעסו. אני במקומכם גם הייתי כועסת. אבל אני חדשה. בטח מעצבן אתכם, יושבי הפורום הותיקים, שפתאום מאז שמדובר על איחוד, נוהרים לכם מליוני אנשים לפורום, והופכים אותו למקו עם מאגר שאלות של :" הם יחזור? אנלא מאמינה! איזה כיף! הם יחזרו!" אבל אני, באמת לא ידעתי שהפורום הזה קיים, אם היית ייודעת, הייתי טורחת לבקר כבר מזמן. אך היום , משהתחלןתי לשמוע על האיחוד קרב ובא, אמרתי "מעניין למי יהיו תשובות? אולי יש איזה פורום משינה או משהו" וככך מצאתי אתכם אז אל תכעסו לא באתי לשאול אם יש איחוד באתי להגיד "אני חדשה, שלום"

michal optimit

New member
רק 5?

זה קצת עניין שקשור במצב רוח שלי באותו זמן אבל דני עכשיו את בוכה אז למה לי פוליטיקה עכשיו? סוזי בלי היד אתלא כמו כולם אבל זה משתנה

ZVI Z

New member
מוזר..

כי מתוך עשרות השירים(שכמובן משתנים עם המצברוח והכל..) אז יש לנו 3(כן!!)שירים הכי אהובים.. סוזי בלי היד את לא כמו כולם למה לי פוליטיקה עכשיו ומכיוון שגמאני חדש פה(כן כמובן בגלל האיחוד.נכנסתי לפה המון אבל מצטער היה ממש ממש ממש ממש משעמם..אז עכשיו כמובן הולך להיות הרבה אקשן פה...) אז עוד 2 שירים לרשימה... להתראות נעורים שלום אהבה פולרויד פולארודי

pinky365

New member
ברוכה הבאה!

ואנחנו אוהבים אותך, באמת. למרות שאמרתי את זה לכל אחד שראיתי בשעות אחרונות, כולל לאבא של חברה שלי, למוכר במכולת ולשכנים מלמעלה. אפילו נתתי לאימא שלי נשיקה על הלחי והיא אמרה "אוי, שמשינה האלה שלך יתאחדו כל יום"...

venom17

New member
ברוכה הבא . תני 5 שירים של משינה

שאת הכי אוהבת . כולנו עברנו את זה עכשיו תורך (ותומר תפסתי שליטה )

venom17

New member
עומר אומנם הפעם פיספסתי אבל

מצדה לא תיפול שנית ובטעות שאלתי מישהו בפוראום אחר והוא ענה לי

michal optimit

New member
נתתי כבר.!כבר תרמנו! תרמנו במשרד!

אבל אם שניכם ביקשתם,אפשר 10 לא?

michal optimit

New member
יו תודה!

אז הרשמיה שלי *דני *עכשיו את בוכה *אז למה לי פוליטיקה עכשיו? *סוזי בלי היד *אנה *עתיד מתוק *אין מקום אחר * את לא כמו כולם * בן המלך *שלמונזה ויש עוד הרבה היד עוד נטויה

שלום לך, ברוכה הבאה.

ויפה שגם שלמונזה נכנס לרשימה בדקה התשעים

למעלה