היי.

dana19il

New member
היי.

אני חיילת שמעוניינת לגור בלונדון איזו חצי שנה אחרי השחרור. איך אני מקבלת היתר עבודה? איזה איזור הוא זול למגורים אך גם בטוח? אשמח לעוד כמה עצות למעבר ממנוסים. תודה.

blixgirl

New member
היי../images/Emo39.gif

לקבל היתר עבודה זה לא פשוט בבריטניה. תצתרכי למצוא חברה שתדרוש אותך לעבודה ותהיה הספונסרית שלך בזמן שהיתך בבריטניה. לגבי לונדון ואזורי מגורים לצערי אין לי מידע שכן אני גרה בצפון הרחוק. מצרפת בקישור את אתר משרד הפנים הבריטי בו תוכלי למצוא את כל החוקים... בהצלחה

ננו9

New member
אז הנה כמה פרטים

היתר עבודה קשה מאוד, וכמעט בלתי אפשרי, לקבל ככה סתם. בהנחה שאין לך דרכון אירופאי, החוק קובע שהמעסיק צריך להוכיח שאת תפקידך לא יכול לבצע אזרח בריטי או אירופאי. אם את מכירה משפחה הדורשת או-פר זה יכול לביות קלאסי עבורך. שנית, אין דבר כזה "זול" בלונדון. כאן הכל יקר.יוקר המחיה מוכתב בעיקר מאופי המגורים ובאיזורים השונים של השכונות. לצורך המחשה בלבד, דירת סטודיו באיזור טוב ומרכזי יחסית (BELSIZE PARK, HAMPSTEAD) תעלה 150 פאונד לשבוע. ברבה אנשים חולקים עם אחרים בקומונות גדולות. הם חבר'ה נחמדים, ביניהם יש ישראלים, הבאים לעשות כסף גדול בזמן קצר, וחיים כך. באיזורים של הישראלים (GOLDERS GREEN, HENDON) ניתן למצוא עבודה במלצרות וכו' עך ויזה של תייר לחצי שנה. כמובן שעבודה כזו היא לא חוקית. שיהיה בהצלחה ומזל טוב על השחרור

למעלה