היי :)

דנה^^

New member
היי :)

מה שלומכם? קודם כל אני רוצה להודות לIC4 על קישורים מהפורום :) שנית, אני רוצה להודות ליופיאל על ההודעה הנפלאה הזו, וההודעה שקדמה לה בנושא (אשמח לקבל קישורים להודעות הבאות..) וכעת, ארצה להתייעץ אתכם... לפני כשנה וחצי (אולי קצת יותר?) הגעתי לפורום מאטריקס, פורום שתרם לי המון. האנשים שם עזרו לי להתחיל לשחרר את תודעתי, ובתחום ספציפי יותר, עזרו לי להבין (בעיקר IC4 ש"הראה לי את הדלת"?) שאני יכולה לעזוב את ביצפר ולהצליח לבד. (האם אתם מכירים את זה?) לפני כ3 שבועות היו בפורום הודעות על סייפריזם, שלו התנגדתי, אבל לאחר קריאת ההודעות, הבנתי שהחסימה היא אותה חסימה, ומי אמר שסייפריזם פחות טוב?? ignorance is bliss.. בכל דבר שאני לא מצליחה אני מתייאשת ממש מהר (אבל כמה כיף להצליח כשכן מצליחים..), ולאחרונה אני מרגישה שאני עוזבת דברים אפילו בלי לנסות, למרות שהוכח אחרת. גם שמתי לב שתמיד שאומרים לי דברים אני ישר מתנגדת (למשל אם יגידו לי שאני יכולה להצליח במשהו, אני ישר אגיד שאין סיכוי, מה שיביא להתייאשות גדולה יותר, על אף שבסוף אני אראה שאני כן הצלחתי..), ואז מבינה שאני טעיתי.. אז מה בעצם אני מבקשת מכם? סיבות למה סייפריזם זה רע, איך להעיף את המחסום של אני לא אצליח, אני לא יודעת, וכן לנסות (לנסות? להצליח!) לבעייה אני מודעת, ואומרים שזה חצי מהפיתרון, אבל כרגע אני ממש לא רואה איך... רק מרגישה שאני הולכת אחורה. אשמח לקבל כל תגובה :) דנה.

תחזקי את האמון שלך בעצמך ../images/Emo13.gif

אף אחד לא יכול לתת לך עצת קסם או לעשות עבורך את העבודה. קחי אחריות על חייך והגדילי את האמון בעצמך (באמצעים שונים שתגלי אותם).

דנה^^

New member
:)

לא חיפשתי עצת קסם או משו.. אני מודעת לזה שזה משהו שאני אצטרך לעבוד עליו :) מה שכן, "באמצעים שונים שתגלי אותם" האם תוכלו לפרט על אותם אמצעים? כלומר, כרגע אין לי מושג איך בכלל להתחיל לעבוד על זה, ואיך להגדיל את האמון בי, כך שזה קצת כמו לחפש דבר מה בעוד שאני לא יודעת מה אני מחפשת.. תודה :)

IC4

New member
רוצה הגדלה בשקל תשעים?

להגדיל את האמון בעצמך... את תרכשי את זה, כנאמר כמה שתגלי יותר על עצמך ועל יכולותיך, האמון יגדל מסיבה זו, את לא תמנעי מעצמך לגלות את יכולותיך ומהניסיון לעשות זאת, את תרצי לצבור ניסיון על ידי לעשות את מה שבא לך לנסות
(אל תתבלבלי! את יכולה להבין למה אני מתכוון! דעי זאת!) ההודעה שלך גורמת לי לחשוב שני דברים להגיד לך 1- אוהב אותך מאד למרות שאין לי דרך ליעץ לך (ולאהבה אין שום קשר לקרדיט שאת מאשימה אותי בו
) 2- תקלטי כבר שאת כן קולטת! את מודעת לבעיה שמודעת לכך שאין בעצם שום בעיה? את חושבת שאת משהו שלאחרונה את רואה שאינו את? יופי! חזקי ואמצי ותמשיכי להראות לעצמך שאת יותר ממה שאת רגילה להיות ושאת בכלל לא מה שאת רגילה להיות בגלל שההרגל שלך לא תורם לך כלום, אלא כפי שתארת רק מחזיר אותך אחורה הבעיה שלך היא לא מחסום אלא נקודת מבטך את ממשיכה להסתכל אחורה, ורק רואה שהדרך אחורה גדלה וגדלה כל זמן שאת מתקדמת אז לכי ישר שנקודת המבט שלך תהיה באותו קו עם הכיוון שלך וכשתראי קדימה תשימי לב שאין ממש בעיה יש רק קדימה! תלמדי קונג פו, תחרשי לביצפר תראי סרטים, תבלי תחשבי תחלמי תשני סתם בשביל לקום עם חיוך על הזרועות המתמתחות שלך אל תתני לאחד להפריע לשני ואל תשכחי מה את בתכלס רוצה לעשות כדי שיהיה לך יותר קל לעשות את זה החיים מסע מפרך לא מתכוונים שתחשבי אחרת

דנה^^

New member
קראתי כמה פעמים

(אכן, ההתחלה קצת בלבלה אותי) אבל הבנתי את הכוונה :) מה שכתבת אח"כ, הזכיר לי את התקופה שלמדתי לנגן באורגן.. היו פעמים שניגנתי דברים שדרשו מהירות גדולה יותר, והמורה שלי תמיד היתה אומרת לי שאני חייבת להסתכל קדימה כדי לא לפספס את מה שבא :)
ותודה :)

הי דנה ../images/Emo13.gif

את נמצאת במקום נהדר. אל תברחי מהמקום הזה של אי הוודאות. אנחנו נוטים לברוח רוב החיים שלנו ממקומות של פחד, בלבלול, קושי, כאב, אי וודאות וכדומה. קבלי את המצב הזה אל תיאבקי בו שלחי לעצמך אהבה שלחי אהבה לאי וודאות הזאת ומשם תגלי את ההמשך
רק את יודעת מהו ההמשך....ואיך להגדיל את האמון בעצמך

דנה^^

New member
היי אור :)

וואוו.. כמה פעמים רציתי לברוח בדיוק מהסיבות האלו.. אני משערת שקבלת המצב בעצם תוביל להבנה גדולה יותר שלו ולכן אוכל לגלות את ההמשך? תודה רבה :)

אם את שואפת להצליח , אך חושבת ...

אם אתה שואף להצליח אך חושב שאינך יכולה - חרצת דינך ליפול. אם אתה חושב שתצליח - תצליח. אם תחשוב שתפסיד - תפסיד, שכן ההצלחה או הכישלון - תלויים במחשבה. הכול מתחיל ונגמר אצלך בראש. אתה מה שהינך, ונמצא במקום בו אתה נמצא, בשל מה שמכיל מוחך. אתה יכול לשנות את מהותך ומיקומך על ידי שינוי החומר שנכנס לתןך מוחך. (זיג זיגלר) אם תחשוב שאתה יכול - תוכל. חשוב חיובי, שחרר את מוחך ממחשבות שליליות. אל תחשוב שלילי: "לא אצליח..." השלילה והפחד עלולים להיות נבואה המגשימה את עצמה. הדברים מתוך ספרי "איך להצליח בחיים"

דנה^^

New member
תודה, בני

ומצטערת שלא יכולתי להגיב קודם. מה שכתבת (ב2 ההודעות) כל כך נכון, ואני רואה את זה על עצמי.. עכשיו אני צריכה להבין איך לשנות את התפיסה, אולי כל פעם שאני מתחילה להגיד שאני לא יודעת, לא יכולה, לעצור את עצמי ולהגיד שזה כן אפשרי :) אולי אני גם אצליח יותר אם אני אבין למה אני מראש מבטלת דברים
אגב, מה שכתבת נשלח להדפסה :)

דנה, את צודקת , תעברי לגישה חיובית

תחשבי חיובי, השתמשי במלים חיוביות: אני יכולה , במקום אני לא יכולה... אני מצליחה, במקום לא אצליח... ותרנים אף פעם לא מצליחים. מתמידים אף פעם לא מרפים. (נפוליון היל) שלוט במחשבותיך כך שיהיו מרוכזות רק באלמנטים החיוביים ביותר בחייך. הרחק כל אנרגיה ומחשבה שלילית שעוברת במוחך. לא משנה אם אתה חושב שאתה יכול או חושב שאינך יכול- בכל מקרה אתה צודק.(הנרי פורד) השתמשי בדבריו אלה של פורד: חזרי על הצהרות ופקודות המביעות אמונה ביכולתך, כדי להחדירן אל התת מודע שלך. כאשר מוחך מתחיל להאמין בהצהרותייך- את מתחילה להגשימן. ביחס למשפט האחרון שאמרת , אז מה שכתבתי כבר מודפס בספרי: "איך להצליח בחיים". בהצלחה

דנה,את צודקת, אמצי גישה חיובית

תחשבי חיובי, השתמשי במלים חיוביות: אני יכולה , במקום אני לא יכולה... אני מצליחה, במקום לא אצליח... ותרנים אף פעם לא מצליחים. מתמידים אף פעם לא מרפים. (נפוליון היל) שלוט במחשבותיך כך שיהיו מרוכזות רק באלמנטים החיוביים ביותר בחייך. הרחק כל אנרגיה ומחשבה שלילית שעוברת במוחך. לא משנה אם אתה חושב שאתה יכול או חושב שאינך יכול- בכל מקרה אתה צודק.(הנרי פורד) השתמשי בדבריו אלה של פורד: חזרי על הצהרות ופקודות המביעות אמונה ביכולתך, כדי להחדירן אל התת מודע שלך. כאשר מוחך מתחיל להאמין בהצהרותייך- את מתחילה להגשימן. ביחס למשפט האחרון שאמרת , אז מה שכתבתי כבר מודפס בספרי: "איך להצליח בחיים". בהצלחה

דנה^^

New member
אני בהחלט אתחיל

(או שמא עלי להגיד שאני בהחלט מתחילה?) הספר, איך להצליח בחיים - של איזו הוצאה? והקישור שנתת לא עולה לי.. אשמח לקבל קישור חלופי תודה! :)

צודקת, אני גאה בך , יש לומר בהווה

: אני מתחילה... אם תאמרי בעתיד, את בתת מודע דוחה לאחר כך, יש זמן, וכשדוחים זה לא נקלט בתת מודע, ולא מוגשם. כשאנו דוחים דברים עד לעתיד מעורפל כלשהו, כפי הנראה דמיוני- ארץ אחר כך - אנו גוררים את העבר לתוך העתיד. הנטל של האתמול הלא מושלם הוא משא כבד מנשוא - אל תעמוס אותו על כתפיך. עוד כמה אימרות לנושא: אדם שיש לו מטרה מוגדרת, תמונה ברורה של תשוקה או אידיאל, גורם ע"י שינון וחזרה על הצהרות שאיפותיו, לכך שתשוקתו משתרשת בתת ההכרה שלו. כך מתאפשר לו, הודות לכוחו היוצר המתמשך, להגשים את מטרתו במינימום זמן ומאמץ. המשך במחשבה בהתמדה וללא הפסקה, לאט לאט אתה משיג מימוש. כאשר כל כושרך המנטלי וכוחותיך מכוונים למטרה זו. (קלוד בריסטול) אם אתה מנסה - יתכן שתצליח. אם אינך מנסה- אין ספק שלא תצליח. אתה אף פעם לא מפסידן אלא כאשר אתה מפסיק לנסות. הצלחה דורשת הוצאה של עשר יחידות מאמץ כדי ליצור יחידה אחת של תוצאות. במשך הזמן נוצר מומנטום שיוצר עשר יחידות של תוצאות לכל יחידה של מאמץ. הקשה ניתן לביצוע מיידי. הבלתי אפשרי לוקח קצת יותר זמן. הספר בהוצאת סער. הקישור http://www.loveyoursuccess.net במדור מאמרים מומלץ המאמר : פחד במכירות. תקבלי האתר בהקלקה למטה על בהצלחה .

למעלה