היי 
מה שלומכם? קודם כל אני רוצה להודות לIC4 על קישורים מהפורום
שנית, אני רוצה להודות ליופיאל על ההודעה הנפלאה הזו, וההודעה שקדמה לה בנושא (אשמח לקבל קישורים להודעות הבאות..) וכעת, ארצה להתייעץ אתכם... לפני כשנה וחצי (אולי קצת יותר?) הגעתי לפורום מאטריקס, פורום שתרם לי המון. האנשים שם עזרו לי להתחיל לשחרר את תודעתי, ובתחום ספציפי יותר, עזרו לי להבין (בעיקר IC4 ש"הראה לי את הדלת"?) שאני יכולה לעזוב את ביצפר ולהצליח לבד. (האם אתם מכירים את זה?) לפני כ3 שבועות היו בפורום הודעות על סייפריזם, שלו התנגדתי, אבל לאחר קריאת ההודעות, הבנתי שהחסימה היא אותה חסימה, ומי אמר שסייפריזם פחות טוב?? ignorance is bliss.. בכל דבר שאני לא מצליחה אני מתייאשת ממש מהר (אבל כמה כיף להצליח כשכן מצליחים..), ולאחרונה אני מרגישה שאני עוזבת דברים אפילו בלי לנסות, למרות שהוכח אחרת. גם שמתי לב שתמיד שאומרים לי דברים אני ישר מתנגדת (למשל אם יגידו לי שאני יכולה להצליח במשהו, אני ישר אגיד שאין סיכוי, מה שיביא להתייאשות גדולה יותר, על אף שבסוף אני אראה שאני כן הצלחתי..), ואז מבינה שאני טעיתי.. אז מה בעצם אני מבקשת מכם? סיבות למה סייפריזם זה רע, איך להעיף את המחסום של אני לא אצליח, אני לא יודעת, וכן לנסות (לנסות? להצליח!) לבעייה אני מודעת, ואומרים שזה חצי מהפיתרון, אבל כרגע אני ממש לא רואה איך... רק מרגישה שאני הולכת אחורה. אשמח לקבל כל תגובה
דנה.
מה שלומכם? קודם כל אני רוצה להודות לIC4 על קישורים מהפורום