היי היי היום גיליתי אתכם אפשר להצטרף ??????????
ש שונאת לקום בבוקר New member 18/3/03 #3 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לא נורא יש גם מחר ועוד מחר ועוד.............
ה האלי New member 19/3/03 #5 אני שונאת את יום ראשון אני שונאת לשכב לישון... אני שונאת. שונאת שונאת. אני רוטנת על שטויות ומעשנת כמויות... וחמוצה שכל בדיחה אותי בעצם מרתיחההה <לא זוכר את כל המילים> אבל זה נגמר בשורה: וזה סימן בטוח ש... ששוב עלי להתאהב. (לא זוכר מי כתב; מבצעת: חוה אלברשטיין) סתם נזכרתי שלך, האלי.
אני שונאת את יום ראשון אני שונאת לשכב לישון... אני שונאת. שונאת שונאת. אני רוטנת על שטויות ומעשנת כמויות... וחמוצה שכל בדיחה אותי בעצם מרתיחההה <לא זוכר את כל המילים> אבל זה נגמר בשורה: וזה סימן בטוח ש... ששוב עלי להתאהב. (לא זוכר מי כתב; מבצעת: חוה אלברשטיין) סתם נזכרתי שלך, האלי.
M maof New member 19/3/03 #7 סליחה על האיחור../images/Emo9.gif בזמן האחרון אני כל הזמן מאחר בלילה במקום לישון אני סופר את טיפות הגשם שיורדות.... ברוכה הבאה אין ספק שתמצאי כאן מקום חם מעוף
סליחה על האיחור../images/Emo9.gif בזמן האחרון אני כל הזמן מאחר בלילה במקום לישון אני סופר את טיפות הגשם שיורדות.... ברוכה הבאה אין ספק שתמצאי כאן מקום חם מעוף