היי

היי

שלום לכם. מה המצב? מצטערת על הניק המעצבן ניסיתי לשנות אותו ולא הצלחתי.אז ככה אני נמצאת פה די הרבה. אני רק קוראת את מה שאתם כותבים ולא כותבת בעצמי. רציתי לדעת, אפשר להצטרף לחבורה שלכם? זה נראה פורום מאוד חביב. אז אני אציג את עצמי: שמי יעל אני בת 20 עוד פחות מחודש 21 השתחררתי לפני שבוע והתחלתי ללמוד היום. אמ...sorry אין לי עוד מה לספר על עצמי. אז אני אשמח מאוד להכיר אתכם (אם תרשו לי זאת)

nutmeg

New member
ברוכה הבאה

תיכף יגיע אחדמיוחד (זה עם הכתר, שם - שם!) ויעניק לך דביקון לדרעון עולם. להכיר אותנו זה קל - פשוט קוראים את מה שמעלה מוחנו הקודח בשעות לא שעות. ולהצטרף זה קל לא פחות - פשוט התחילי לענות, לכתוב, להגיד מה את חושבת וככה נכיר אותך גם אנחנו.

Paranoid Y

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif

אממ.. לא יודע אם אפשר להצרף או לא.. תשאלי אותם.. ואם אי אפשר.. אז תתגנבי בלי שירגישו.. כמו שעשיתח אני

nutmeg

New member
דביקון הוא

אמוטיקון דביק במיוחד יש להזהר משימוש יתר בזה עם החיבוק
וזה עם הפרח והחיוך הדבילי
משו כזה...

dana2909

New member
תרשי לעצמך לעומת זאת

להביא משלל בעיותייך הרבות. ככל שמסובכות יותר, ככה תגרמי לחברי הפורום תחושת נחת גדולה יותר...

הראש הגיע ../images/Emo47.gif

שלום לך יעל, ראשית עלי להתנצל על שנוטמג כתבה את המילה "לדראון" באות עי"ן. חוץ מהטעות הזו, היא לרוב תותחית-על. שנית, ברוכה הבאה לפורום. אתמול עוד עשו לי "בזזזזזז" כשעברתי כאן ליד השק"ם, אך היום אני כבר מקוּדָם לעמדה (הזמנית, אז מה) של הראש הגדול. בתור שכזה הריני לברכך, לאחל לך שתמצאי את עצמך מעלה כאן שאלות ותהיות, וכן משיאה עצות, עידוד ואף ניעורים מניעורים שונים. דביקונך, לרגל המצב, הוא:
וזאת משום שאת עתידה בתור סטודנטית מתחילה, להערות אל גרונך כמה מאות אלפי ספלים שכאלה (בסדר, תוכן הספלים, לא הספלים עצמם) בשנים הקרובות. אגב, מה את לומדת? כך או כך, שיהיה לך מוצלח, א.מ.

למעלה